کد خبر:۱۷۸۳۴۴
همزمان با ایام نوروز؛
10 گروه جهادی بسیج دانشجویی چهار محال و بختیاری در این استان خدمت رسانی می کنند
همزمان با تعطیلات نوروزی، 500 نفر از دانشجویان جهادگر بسیجی استان چهار محال و بختیاری در قالب 10 جهادی به مناطق محروم این استان خدمت رسانی می کنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شهرکرد این گروه های جهادی از اول تا 15 فروردین ماه با حضور در مناطق کوهرنگ، کیار، لردگان، اردل و حاشیه زاینده رود، خدمات فرهنگی، آموزشی، بهداشتی و پزشکی ارائه می هند.
بر اساس این گزارش جمعی از دانشجویان رشته دامپزشکی نیز با واکسینه کردن دام و طیور عشایر استان، در راستای سلامت فروارده های لبنی و گوشتی این حیوانات خدمات بهداشتی ارائه می دهند.
همچنین گروه سردار شهید کاووسی با حضور در برخی از مناطق محروم استان خوزستان در زمینه بهداشت و درمان فعالیت در دو دوره 8 روزه از 20 اسفند ماه فعالیت خود را در این مناطق آغاز کرده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰