نمایشگاه‎های صنایع دستی در حمایت از تولیدات داخلی نقش بسزایی ایفا می‌کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۸۴۵۱
بازرس عالی ستاد دائمی تسهیلات سفر:

نمایشگاه‎های صنایع دستی در حمایت از تولیدات داخلی نقش بسزایی ایفا می‌کند

بازرس عالی ستاد دائمی تسهیلات سفر کشور گفت: ایجاد نمایشگاه‎های صنایع دستی که در طول ایام نوروز در استان گلستان برگزار شده حمایت از تولید، کار و سرمایه ملی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، نادر زینالی در دیدار با معاون عمرانی استاندار گلستان اظهار داشت: نمایشگاه‎ها ی صنایع دستی می‎توانند در راستای معرفی صنایع دستی، اقوام و قومیت‎های مختلف به سایر مردم، نقش بسزایی داشته باشند.
 
بازرس عالی ستاد دایمی تسهیلات سفر کشور تصریح کرد: مدیران استان گلستان، در ایام نوروز، با برپایی چنین نمایشگاه‎هایی، به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی جامه عمل پوشاندند.
 
وی افزود: البته نباید تنها به برگزاری این نمایشگاه‎ها در این ایام اکتفا کنیم بلکه با حمایت از سرمایه‎گذاران و صنعتگران در بخش‎های مختلف در ایام دیگر نیز اقدام به برپایی چنین نمایشگاه‎هایی شود.
 
زینالی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مسئولان استان گلستان به خوبی اقدامات لازم را در زمینه ستاد دائمی تسهیلات سفرهای استان انجام داده‎اند و نیازی به توصیه خاصی ندارند.
 
به گفته این مسئول ایجاد کمیته گردشگری مرزی، نیز در نوع خود جالب و خوب بود و امید است این طرح که برای نخستین بار در استان گلستان به عنوان پایلوت تشکیل شده، تاثیرگذاری خوبی در خصوص امنیت مرزهای این استان و کشور برای ورود گردشگران خارجی داشته باشد.
 
وی با اشاره به حضور گروه‎های موسیقی که برنامه‎های شاد و جذاب در مناطق گردشگری استان اجرا کردند نیز گفت: سعی شود در طول این ایام تمام کارها، اقدامات و برنامه‎ها، مستندسازی و ثبت شود تا با ارسال به مرکز، الگویی برای آیندگان باشد و ضمن تایید بر نقاط مثبت، اقداماتی در راستای رفع برخی نقاط منفی صورت گیرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار