کد خبر:۱۷۸۴۸۳
سرپرست داروخانه شبانه روزی هلال احمر مشهد:
نوروز امسال مشکل کمبود دارویی نداشتیم
سرپرست داروخانه شبانه روزی هلال احمر مشهد گفت: با توجه به تمهیداتی که قبل از ایام تعطیلات در نظر گرفته شد، در نوروز امسال مشکل کمبود دارویی نداشتیم.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاری دانشجو»، سید محسن بهشتی در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به تمهیداتی که قبل از ایام تعطیلات در نظر گرفته شد، در نوروز امسال مشکل کمبود دارویی نداشتیم.
سرپرست داروخانه شبانه روزی هلال احمر مشهد ادامه داد: این داروخانه علاوه بر تامین داروها و اقلام بهداشتی مورد نیاز مسافران، زائران و بیماران خاص با تعامل مناسب با گشتهای محوری جمعیت هلال احمر، تأمین داروهای این بخش را نیز برعهده گرفته است.
وی علت جا به جایی مکان داروخانه شبانه روزی هلال احمر مشهد در سال گذشته از بلوار سجاد به میدان 10دی را دسترسی مناسب تر مردم و بیماران خاص به این مرکز عنوان و اظهار کرد: این مرکز علاوه بر پوشش انواع داروهای عمومی، داروخانه تخصصی بیماری های صعب العلاج و خاصی چون سرطان، دیالیز، پیوند کلیه، ام اس و مواردی از این قبیل نیز هست.
بهشتی افزود: توزیع هیچ دارویی اعم از خاص و غیرخاص در ایام نوروز محدودیت نداشته و داروخانه شبانهروزی هلال احمر مشهد با حضور یک داروساز و سه تکنسین در هر شیفت، پذیرای مراجعان بوده است.
وی گفت: این مرکز تاکنون با همکاری نیروهای داوطلبان و مددکاری اجتماعی هلال احمر حدود 60نفر از بیماران خاص نیازمند را تحت پوشش قرار داده است.
سرپرست داروخانه شبانه روزی هلال احمر مشهد گفت: برخی از داروهای پیوند کلیه مانند سیرالیموس و یا شیرهای رژیمی شیرخواران خاص مانند شیر نوترومیژن از داروهایی است که تقریبا به صورت انحصاری توسط این داروخانه توزیع می شود و خوشبختانه با توجه به فعالیت شبانه روزی و مستمر داروخانه و انبار داروی هلال احمر بیماران خاص می توانند همواره به آن ها دسترسی داشته باشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰