با يك اتوبوس كرايه‌اي به ايالت جرجيا رفتيم و به جمهوري اسلامي راي داديم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۸۶۰۶
روايتي از شهدا و روز جمهوري اسلامي:

با يك اتوبوس كرايه‌اي به ايالت جرجيا رفتيم و به جمهوري اسلامي راي داديم

اما به هر طريقي كه بود، يك اتوبوس كرايه كرديم تا دانشجويان را براي شركت در انتخابات و راي به جمهوري اسلامي به ايالت جورجيا منتقل كنيم. نيمي از كرايه اين اتوبوس را هدايت از جيب خودش داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج،‌ 12 فروردين ماه 58 ياد آور سالروز همه پرسي مردم ايران در راي قاطع خود به جمهوري اسلامي است.

برگزاری اين همه پرسي، پس از پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) را می توان بزرگ ترین تحول كشور ایران پس از انقلاب افتخارآفرین 22 بهمن 57 است كه با رأی قاطع مردم انقلابی و آگاه ایران و با استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران، روزی جاودان در تاریخ بشریت ثبت شد.

شهداي گرانقدر انقلاب و 8 سال دفاع مقدس كه براي حفاظت و صيانت از آرمان هاي اين نظام مقدس از جان و مال خود گذشتند، همواره بهترين الگو براي از خود گذشتگي و حفاظت از جمهوري اسلامي مي باشند.

هدايت الله طيب، ‌يكي از اين شهداي گرانقدر است كه با وجود تحصيل در دانشگاه هاي آمريكا،‌ فرصت را براي دفاع از آرمان هاي امام (ره) و انقلاب اسلامي غنيمت مي شمرد و از كوچكترين زمان بيشترين استفاده را مي نمود.

وقتي ماجراي سفر هدايت به آمريكا جدي مي‌شود در پاسخ يكي از دوستانش كه مي‌پرسد چرا مي‌خواهي به آمريكا بروي و همين‌جا تحصيل نمي‌كني؟  گفت: شاه عمله آمريكايي‌هاست. ما مي‌توانيم توي امريكا بهتر و بيشتر ريشه‌ اين آدم را بزنيم. ضمن اينكه به هر حال سطح علمي دانشگاه‌هاي آن‌جا هم بالاست و مي‌توانيم از دانش آن سرزمين براي پيشرفت مملكت درآينده بهره بگيريم.

وي كه موسس انجمن اسلامي دانشجويان فلوريداي آمريكا بود بعد از سفر به اين كشور در نامه‌هاي خود به اين نكات اشاره مي‌كند كه «ما الان در اينجا بايد علم آنها را بياموزيم تا فردايي كه برگشتيم به مملكت‌مان، گوشه‌اي از كشور را بسازيم» و همزمان با رسيدن به آمريكا بلافاصله فعاليت سياسي خود‌ را اغاز كرد.

محمود جوانبخت در كتاب «بازگشت از فلوريدا»، از زبان «علي احمدي » يكي از دوستان شهيد طيب، ماجراي همه پرسي 12 فروردين 58 را در خارج از كشور و در دل كشور آمريكا اين گونه بيان مي كند:

«  ...  تا اين كه فروردين از راه رسيد و بحث رفراندوم پيش آمد. از يك هفته قبل از 12 فروردين كه روز راي گيري بود شروع كرديم به تبليغات. در ايالت فلوريدا، صندوق راي گيري نبود و ما بايد براي شركت در انتخابات به ايالت «جورجيا» مي رفتيم. وضع مالي مان هم خوب نبود. چون روابط ايران و آمريكا تيره شده بود و پول هاي مان بلوكه بود. اما به هر طريقي كه بود، يك اتوبوس كرايه كرديم تا دانشجويان را براي شركت در انتخابات و راي به جمهوري اسلامي به ايالت جورجيا منتقل كنيم. نيمي از كرايه اين اتوبوس را هدايت از جيب خودش داد.
 
آن روز هم، روزي فراموش نشدني بود و هيچ وقت شور و حالي را كه هدايت داشت فراموش نمي كنم. توجه كنيد با همه آن كه خودش وضع مالي چندان خوبي نداشت، اصلاهمه ما در آن شرايط وضع مالي مان خوب نبود، ولي شهيد هدايت با هزينه خودش بچه ها را برد تا در روز رفراندوم جمهوري اسلامي شركت كنند و راي بدهند.»

شايان ذكر است ‌شهيد هدايت الله طيب‌ در سال 1333 در يكي از روستاهاي شهر سوق متولد شد وبا طي مدارج تحصيلي، همزمان با ورود به دبيرستان فعاليت هاي سياسي خود بر عليه رژيم شاه را آغاز كرد.
 
وي در سال 56 براي ادامه تحصيل به آمريكا رفت و در رشته مهندسي كشاورزي در ايالت فلوريدا مشغول به تحصيل شد.

طيب همزمان با آغاز جنگ تحميلي درس و دانشگاه را رها كرد و به جبهه هاي نبرد حق عليه باطل شتافت و در عمليات فتح المبين به شهادت رسيد. 
پربازدیدترین آخرین اخبار