کد خبر:۱۷۹۱۱۷
2 میلیون 296 هزار و 645 نفر، امامزادگان و بقاع متبرکه کرمان را زيارت كردند
سرپرست فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه کرمان گفت: در طرح نوروزی آرامش بهاری امسال، 2 میلیون و 296 هزار و 645 نفر، امامزادگان و بقاع متبرکه این استان را زیارت کردند.
سید رضا فاطمی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، با اشاره به زیارت دو میلیون و 296 هزار و 645 نفر از امامزادگان و بقاع متبركه استان كرمان تصریح کرد: طرح آرامش بهاری امسال در 51 بقعه از بقاع متبرکه و امامزادگان استان اجرا شد و بیش از 155 هزار نفر از زائران و مسافران نوروزی در زائرسراها و فضای بقاع متبرکه در طول تعطیلات نوروزی استفاده کردند.
وی از برگزاری مراسم تحویل سال نو در 61 بقعه و امامزاده استان خبر داد و افزود: 156 هزار نفر در مراسم تحویل سال نو در امامزادگان و بقاع متبرکه استان حضور داشتند.
سرپرست فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه کرمان، برگزاری خیمه های معرفت در دو امامزاده را از برنامه های این طرح عنوان کرد و بيان داشت: در ایام نوروز 56 هزارنفر از این برنامه بهره برده اند.
فاطمی از توزیع 10 هزار نسخه كتاب، 10هزار برگ مسابقه کتبی نوروزی، توزیع 18 عنوان بروشور تبلیغی و ترویجی (عفاف و حجاب، ترویج فرهنگ وقف، معرفی بقاع شاخص استان و غيره)، توزیع 220 هزار و 900 بروشور در طول اجرای طرح، توزیع 1000 پوستر تبلیغاتی، توزیع 500 بنر طرح آرامش بهاری و توزیع 10 هزار کتابچه طرح آرامش بهاری در اين مدت خبر داد.
وی با اشاره به همکاری 69مبلغ روحانی در این طرح در امامزادگان و بقاع متبرکه ادامه داد: 32 نفر از این مبلغین اعزامی از حوزه علمیه قم و 39 نفر از روحانیون بومی در این طرح به کار گرفته شده است و در 37 بقعه متبرکه پایگاه مشاوره و پاسخگویی به مسائل شرعی دایر شده است.
سرپرست فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه کرمان برگزاری برنامه های ویژه کودکان و نوجوانان، برگزاری نماز جماعت در 37 بقعه متبرکه و سلسله مباحث نمایشگاهی «آرامش بهاری» و «سیمای عفاف و حجاب در آینه حجاب» كه در 50 بقعه متبرکه نصب شده است را از دیگر برنامه های اجرا شده این طرح عنوان کرد.
فاطمي خاطرنشان كرد: پخش 68 دقیقه در شبکه های رادیویی و پخش47 دقیقه درصدا و سیمای استان پوشش خبری و رسانه ای اجرای این طرح انجام شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰