ما نمی‌توانیم با آمریکا کنار بیاییم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۹۲۷۵
امام جمعه بیرجند:

ما نمی‌توانیم با آمریکا کنار بیاییم

امام جمعه بیرجند با اشاره به این موضوع که اساس آمریکا بر دروغ و تبذیر بنا شده است، گفت: ما با کشوری که اساس آن بر درندگی است نمی‌توانیم کنار بیاییم.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، حجت الاسلام و المسلمین رضایی بیرجندی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهرستان بیرجند با اشاره به ابدی بودن انسان اظهار داشت: انسان ازلی نیست بلکه ابدی است و این دنیا فرصت ابدی شدن را برای ما انسان‌ها فراهم کرده است.
 
وی ادامه داد: اگر ما خواهان ابدی شدن هستیم باید وقت و زمانی که در اختیار داریم را مدیریت کرده، قدر لحظات به دست آمده را بدانیم و از فرصت‌های موجود حداکثر استفاده را ببریم.
 
امام جمعه بیرجند تصریح کرد: مهم‌ترین ویژگی انسان‌ها که آن‌ها را از سایر موجودات متمایز کرده، قدرت فکر و اندیشه آن‌ها است.
 
رضایی بیرجندی ادامه داد: چون انسان متفکر و مختار است می‌تواند با استفاده از قدرت فکر و اندیشه خویش به کمال برسد.
 
وی اضافه کرد: فکری مناسب است که راه را به انسان بنمایاند و راهی موثر واقع می‌شود که انسان را به عزت، قدرت و توانمندی برساند.
 
خطیب جمعه بیرجند نظام خلقت را برگرفته از فضل و رحمت الهی دانست و افزود: خداوند برای اداره جامعه، عدالت را به عنوان قانون قرار داد، که در صورت رعایت شدن آن، دیگر کسی در جامعه به کسی دیگر بدهکار نخواهد بود.
 
رضایی با اشاره به آیات الهی ابراز داشت: اما در جامعه اسلامی علاوه بر حکمفرمایی عدالت باید ایثار نیز وجود داشته باشد.
 
امام جمعه بیرجند با اشاره به روز 18 فروردین که به نام روز جهانی بهداشت و سلامتی نامگذاری شده است، گفت: سلامتی ابعاد گوناگونی را شامل می‌شود که اسلام بر روی سلامتی و بهداشت روح و روان که سلامتی ظاهری نیز از آن نشأت می‌گیرد تاکید خاصی دارد.
 
رضایی با اشاره به پاکیزه بودن خیابان‌های شهر بیرجند آن را دلیلی بر فرهنگی بودن مردم آن دانست و افزود: مردم این موضوع را رعایت می‌کنند اما امیدواریم که توجه بیشتری را به موارد بهداشتی مبذول دارند.
 
وی با اشاره به روز بیستم فروردین که سالروز قطع رابطه ایران و آمریکا است ابراز داشت: طبق گفته امام راحل رابطه ما و آمریکا شبیه رابطه گرگ و میش است.
 
خطیب نمازجمعه این هفته شهرستان بیرجند ادامه داد: این بدان معناست که ما با نظامی که اساس آن با تبذیر و دروغ است نمی‌توانیم کنار بیاییم.
 
رضایی اضافه کرد: ما اهل گفتگو هستیم اما زمانی که شرایط آن به وجود آمده و آمریکا از راهی که طی می‌کند تغییر مسیر داده و خود را اصلاح کند، پای میز مذاکره خواهیم نشست.
 
وی با اشاره به در پیش بودن روز ملی فناوری هسته‌ای، آن را نمونه‌ای از قدرت روزافزون ایران اسلامی دانست و افزود: طبق دستورات قرآن کریم ما باید خود را تقویت کرده تا توانایی ایستادگی در مقابل دشمنان را داشته باشیم.
 
امام جمعه بیرجند با اشاره به درپیش بودن سالروز شهادت شهید آوینی، زبان هنر را زبان جهانی دانست و افزود: با استفاده از هنر می‌توانیم مفاهیمی را که نمی‌توان از طریق گفتگو بیان کرد را به دنیا صادر کنیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار