دلیل حمایت ما از بشار اسد در محور مقاومت بودن سوريه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۱۷۷۹
جانشین بسیج دانشجویی کشور در یزد:

دلیل حمایت ما از بشار اسد در محور مقاومت بودن سوريه است

جانشین بسیج دانشجویی کشور گفت: اسد چون در محور مقاومت است ما از او حمایت می کنیم کما اینکه مردم در خیابان ها حضور ندارند ولي عده ای مخالف مسلح با حمایت علنی آمریکا حضور دارند.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از یزد، دکتر گنجی روز گذشته در نشست تشکیلاتی مسئولین بسیج دانشجویی استان یزد گفت: ما به ارزش حال انقلاب اسلامی به سختی می توان پی ببریم و این که ما چه بودیم و هستیم و چطور به اینجا رسیدیم را باید بررسی کنیم و تا این سوالات اساسی برای ما مشکل ساز نشود.
 
وی بیان کرد: در دشمنی غرب با ما به هیچ مسئله ای به جز دستگاه معرفت شناسی، عجین شدن دین و سیاست در ایران و ایدئولوژی غرب وجود ندارد و نمادهایی که از آن استفاده می کنند رفتارهای عرفی است تا در عرصه بین الملل شناخته شده باشد و در این راه به هر اقدامی دست زدند تا به هدف خود برسد.
 
جانشین بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: ما از بعد از امام تا الان شرایط سختی داشتیم  یعنی بعد از امام، غرب مقداری عریان تر وارد شد و در داخل نیز سه دسته در مقابل ولایت فقیه قد علم کردند که علاوه بر مخالفان علنی مانند غرب دو گروه از آن ها گروهی بودند که با تابلو امام به جنگ انقلاب اسلامی آمدند که از این دو گروه می توان ازعده ای با نام اصلاحات و عده ای با تابلو امام زمان  نام برد.
 
گنجی خاطرنشان کرد: ما در مقابل غرب یک پارچه ایستادیم و آن دو دسته که می دانستند جامعه ما دینی است با پرچم امام آمدند و خیلی طول کشید تا مردم بفهمند این دروغین است و امام را بدون خط امام به کار بردند که بسیاری از نقشه های خود را اجرا کردند اما در نهایت مردم با شناختن آنها جلوشان ایستادند.
 
وی یادآور شد: بعد از شروع شدن حاکمیت اصلاحات در ایران مشاور امنیت ملی آمریکا گفت ما برای براندازی حاکمیت اسلامی در درون باید از افرادی استفاده کنیم که با امام سابقه دارند واز این تابلوها استفاده شد تا این دروغین بودن پرچم بالا رود اما مردم ما علی رغم همه مسائل دچار انحراف نشدند.
 
جانشین بسیج دانشجویی کشور افزود: بیگانگان برای رسیدن به اهداف خود از راه های مختلف نرم استفاده کردند و از افراد و خواص گوناگونی هم بهره گرفتند و حتی بعد از آمدن احمدی نژاد از راهبرد مهار استفاده کردند که قبل از آن در راهبرد استحاله در درون داشتند تا قسمتی مسائل خود را حل می کردند که با گذشتن آن، آنها به اهداف خود نرسیدند.
 
گنجی ادامه داد: اسد چون در محور مقاومت است ما از او حمایت می کنیم و  کما اینکه مردم در خیابان ها حضور ندارند بلکه عده ای مخالف مسلح با حمایت علنی آمریکا حضور دارند.
 
وی با اشاره به مذاکرات 5+1 گفت: در استانبول ما می گفتیم که باید آنها از ما عذرخواهی کنند و آن قدر پا پیش گذاشته بودیم تا جایی که قدرت های بزرگ برای مذاکره هسته ای و مسائل سیاسی روز با ما در سر یک میز نشسته و یک قدم در راه هسته ای ما عقب نشستند و این نیز اثر گذار بود که آنها حق هسته ای ما را پذیرفتند.
 
جانشین بسیج دانشجویی کشور بیان کرد: مردم ما در زمان انقلاب اسلامی حاکمیت را به نحوی قبول داشتند که با فتوای امام وارد جنگ با کفر آمدند و با تمام وجود آن را پذیرفته بودند و با این ویژگی هرگز دشمن نخواهد توانست به کشور اسلامی ضربه وارد کند.
 
گنجی در ادامه با اشاره به گروهی که با تابلو امام زمان آمدند تصریح کرد: این گروه، گروهی بودند که رئیس جمهور را تا مرز خانه نشینی بردند اما با درایت رهبری و مردم این جریان هم تقریبا رو به پایان است و جایگاه اجتماعی ندارد.
 
وی با اشاره به حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: ما در انتخابات قبل از فتنه مشارکت مردم 53 درصد حضور را داشتیم اما پس از فتنه این میزان به 64 درصد می رسد و این اتفاق را می توان به محک زدن همه چیز به عاشورا دانست.
 
جانشین بسیج دانشجویی کشور سه عنصر ولایت فقیه، نهضب عاشورا و نهضت انتظار را به عنوان عواملی است که ایران واسلام را نگه داشته است و تا زمانی که این سه باشد هرگز ایران اسلامی ضربه ای وارد نخواهد شد.
 
گنجی در پایان با اشاره به تیز بینی و آینده نگری مقام معظم رهبری گفت: سران کشورهای جهان و حکومت های بزرگ در مواجهه با مقام معظم رهبری همه آنها می گفتند که از تدبیر رهبر ایران بهت زده شدند و ما نیزباید نعمت الهی رهبری را در ایران قدر بدانیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار