شن‌های روان مامور خدا در شکست حمله طبس بودند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۱۹۲۵
کارشناس علوم سیاسی:

شن‌های روان مامور خدا در شکست حمله طبس بودند

کارشناس علوم سیاسی فراماسون‌ها را مهم‌ترین عاملان حمله به صحرای طبس عنوان کرد و گفت: شن‌های روان مامور خدا در شکست شیطان‌پرستان در حمله طبس بودند.
فاطمه قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با بیان اینکه گروه‌های فراماسونری با وجود اصرار کارشناسان نظامی برای برگزاری عملیات طوفان صحرا در کویر سمنان، به دلیل واقع شدن طبس در مدار 33 درجه، این عملیات را در کویر طبس اجرا کردند، گفت: آزاد سازی گروگان‌ها، انجام کودتا در ایران و به شهادت رساندن امام خمینی (ره) از اهداف ظاهری حمله به طبس بود.
 
اين کارشناس علوم سیاسی فراماسون‌ها را مهم‌ترین عاملان حمله به صحرای طبس عنوان کرد و گفت: شن‌های روان مامور خدا در شکست شیطان‌پرستان در حمله طبس بودند.
 
وی افزود: این عملیات علاوه بر اینکه نشان داد حکومت ایران حق است و دست‌های پنهان خداوند و امام زمان (عج) مراقب انقلاب است، خیانت بنی صدر و منافقان را برملا کرد و سببب شد آنها با خفت مجبور به ترک ایران شوند.
 
اين کارشناس علوم سیاسی با بیان اینکه انقلاب اسلامي نوری در ظلمت استکبار بود، تصریح کرد: شکست عملیات طبس موجب شد، کارتر آرای مردم آمریکا را از دست بدهد و افکار عمومی در آمریکا و سایر کشورها متوجه ناتوانی استکبار در مقابل جبهه حق شود.
 
قاسمی اظهار داشت: اگر آمریکایی‌ها در این عملیات پیروز می‌شدند انقلاب در سال‌های اول شکل‌گیری اش از بین می‌رفت و چیزی از اسلام در کشور باقی نمی‌ماند؛ بر همین اساس خدواند با شکست حمله طبس به وسیله طوفان شن نشان داد که قدرت و پشتیبانی خداوند با انقلاب ایران است و این موضوع توجه عده زیادی از اندیشمندان جهان اسلام را برانگیخت؛ به گونه‌ای که بیداری اسلامی از ثمرات مستقیم نور الهی انقلاب است.
 
وی یادآور شد: شکست حمله طبس تفسیر سوره فیل بود که به دشمنان نشان داد تجاوز به جبهه حق سرانجامی جز شکست ندارد.
پربازدیدترین آخرین اخبار