کد خبر:۱۸۱۹۶۱
در مناظرهاي در دانشگاه علوم پزشكي مشهد:
زيباكلام: مشكل ما با آمريكا چيست؟ / علوي: امام به آمريكا گفت شيطان بزرگ
صادق زيباكلام طي مناظرهاي با حسين علوي گفت: من نميدانم مشكل ما با آمريكا چيست؛ ما دچار ايدولوژيزدگي شدهايم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، حسين علوي صبح امروز طي مناظرهاي با عنوان «سياست خارجي ايران بعد از انقلاب» كه با حضور صادق زيباكلام در دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي مشهد برگزار شد، در خصوص رابطه با آمريكا گفت: وجود ما به نبود آمريكاست و وجود آمريكا به نبود ما.
وي با اشاره به سخنان امام راحل كه ميگويد «تا شرك و كفر هست، مبارزه هست و تا مبارزه هست، ما هستيم» خاطرنشان كرد: مقابله ما با شرك و كفر شعاري نيست؛ بلكه عقلي است.
استاد علوم سياسي دانشگاه تهران افزود: ما ميگوييم سياست بايد بر مبناي خدا قرار بگيرد؛ نه آن چيزي كه غربيها ميگويند.
صادق زيباكلام در ادامه در پاسخ به اين سخنان گفت: آمريكاستيزي كه آقاي علوي و دوستانشان ميگويند، يك مسئله روحي و رواني است و ميخواهند براي خودشان يك هويت ايجاد كنند.
وي با اشاره به طرح مذاكره با آمريكا توسط هاشمي تصريح كرد: يكي از دلايل مخالفتها با اين طرح اين است كه فكر ميكنند هيمنه آمريكاستيزي در جهان با مذاكره كردن ايران ميشكند؛ در حالي كه يك كشور هم وجود ندارد كه مشابه ايران با آمريكا ستيز داشته باشد.
حسين علوي در خصوص فرق رابطه با آمريكا و چين و روسيه گفت: فرق روسيه و چين اين است كه شيطنت آنها كمتر از آمريكاست؛ در حالي كه آمريكا رسما ميگويد ايران نباشد.
وي ادامه داد: امام به آمريكا گفت «شيطان بزرگ» و جايگاه شيطان بزرگ را آمريكا دانست و نگفت كه شيطانهاي ديگري وجود ندارند.
صادق زيباكلام در واكنش به اين سخنان اذعان كرد: اگر ما جزء به جزء مطالبي را بررسي كنيم كه درباره آمريكاستيزي گفته ميشود، ميبينيم كه دچار يك ائدولوژيزدگي شدهايم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰