
در حسینیه امام خمینی برگزار شد؛
آخرین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر معظم انقلاب + صوت و تصاوير
آخرین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها پنجشنبه شب با حضور رهبر معظم انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، آخرین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها پنجشنبه شب با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی، اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان نظام در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این مراسم بعد از قرائت دعای توسل توسط آقای سماواتی، حجت الاسلام حاج علی اكبری و مهدی سلحشور سخنرانی و نوحه سرایی كردند.
در مجلس عزای فاطمی كه از یكشنبه شب در حسینیه امام خمینی(ره) برپا شده بود سخنرانان و مداحان اهل بیت علیهم السلام، به تبیین شخصیت والای ام الائمه حضرت فاطمه سلام الله علیها، و ذكر مصائب و مناقب ایشان پرداختند.













لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.