محل حضور امام رضا (ع) در مرو احیا می شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۲۷۸۹
وزیر ارشاد:

محل حضور امام رضا (ع) در مرو احیا می شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در دیداری که با رئیس جمهور کشور ترکمنستان داشتیم قرار شد تا محل حضور امام رضا (ع) در مرو احیا و بازسازی شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، سید محمد حسینی شب گذشته در مراسم افتتاح نمایشگاه و نخستین هفته فرهنگ رضوی در یاسوج گفت: برای اینکه بهتر بتوانیم فرهنگ رضوی را تبیین کنیم، هفته فرهنگ رضوی را در 10 استان کشور برگزار می کنیم.

وی اعتقاد و باور مردم کشور ایران را مدیون امام رضا (ع) دانست و گفت: این گرایش گسترده مردم به اهل بیت با حضور امام رضا (ع) در سال 201 هجری در خراسان و مرو آغاز شد و با ورود سادات علوی به این سرزمین تداوم یافت.

وزير ارشاد بیان داشت: کشور ما مدیون امام رضا (ع) است لذا باید همواره فرهنگ ایشان را تبلیغ کنیم.

حسيني افزود: ائمه اطهار نور واحد هستند و فرهنگ رضوی یعنی بیانات و احادیث سایر ائمه و فرهنگ علوی، فاطمی و نبوی در فرهنگ رضوی تجلی پیدا می کند.

وی گفت: برنامه های جشنواره رضوی مختص ایام ولادت امام رضا (ع) نیست و بنا به توصیه رئیس جمهور از 5 ماه قبل این برنامه ها آغاز شده و این تشویقی است برای هنرمندان که در این وادی وارد شوند و هنر خودشان را بیمه و دین خود را به امام رضا ادا کنند.

وزير ارشاد افزود: کاری که با اهل بیت گره بخورد ماندگار می شود.

حسینی با اشاره به ورود امام رضا در 10 شوال 201 هجری به مرو گفت: مرو در آن زمان مرکز خراسان بوده و اکنون در خاک ترکمنستان قرار دارد و امروزه از جایگاهی که امام در آنجا مردم را ارشاد می کرد تنها یک دیوار باقی مانده است.

وی اظهار داشت: طی سال های گذشته مقامات كشور تركمنستان با این موضوع و ساخت بارگاه و مكانی با نام این امام بزگوار در آن منطقه موافقت نمی کردند.

وزیر ارشاد عنوان کرد: در سفر اخیر به كشور تركمنستان و رایزنی هایی كه با رئیس جمهور این كشور انجام شد دستورات لازم در این زمینه به وزیر امور خارجه این كشور صادر شد و هم اكنون مقدمات لازم برای احیا و بازسازی محل حضور امام رضا در مرو فراهم شده است.

حسيني گفت: همه نهادهای کشورمان از جمله آستان قدس رضوی و میراث فرهنگی برای احیای این مکان اعلام آمادگی کردند.
پربازدیدترین آخرین اخبار