اعتماد به جامعه دانشگاهی جهت تحقق شعار امسال ضروري است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۳۰۱۵
دانشمند برتر جهانی دانشگاه یاسوج:

اعتماد به جامعه دانشگاهی جهت تحقق شعار امسال ضروري است

دانشمند برتر جهانی دانشگاه یاسوج بر لزوم اعتماد هر چه بیشتر به جامعه دانشگاهی جهت تحقق شعار سال 91 مقام معظم رهبری تاکید کرد.
مهراورنگ قائدی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، با اشاره به ملاک هایی که باعث ثبت نام وی در لیست دانشمندان یک درصد برتر جهانی شده است، گفت: ملاک دسته بندی محقق و پژوهشگران رشته های مختلف بر اساس تعداد مقالات ، آمار ارجاعات و تعداد مقالات پر استناد یا مقالات داغ در هر رشته است.
 
این استاد دانشگاه یاسوج افزود: موسسه web of science و ESI   سالانه محققین مختلف را بر اساس تعداد ارجاعات به مقالات و H-INDEX  شان دسته بندی می کنند که در دوره 10 ساله اخیر حدود 59 نفر از دانشمندان کشورمان در این لیست دسته بندی شدند که از دانشگاه یاسوج 2 نفر جزء لیست مذکور بودند.

این دانشمند برتر جهانی در آخرین لیست منتشر شده در بین  دانشمندان برتر ایرانی رتبه 17 با تعداد مقالات 88 و ارجاعات 1265 و با متوسط ارجاعات 38/14 بوده که با 21 مقاله H-INDEX و 6 مقاله پراستناد ، رتبه 2531 جهانی را دارا می باشد.

قائدی با اشاره به وضعیت پژوهشی خود بیان کرد: این لیست منتشر شده دانشمندان برتر 10 سال اخیر را معرفی کرد.

وی آخرین آمار تعداد مقالات ثبت شده از خود در ISI  را 122 مقاله چاپ شده و 18 مقاله پذیرفته شده و تعداد ارجاعاتش را 1665 عنوان کرد.

این استاد شیمی دانشگاه یاسوج بیان داشت: وظیفه ما و سایر محققین و دانشجویان ایران اسلامی این است که با تلاش و کوشش جایگاه دانشگاه ، استان و کشورمان را در سطح جهانی ارتقا بدهیم.

قائدی به پروژه های علمی سال جدید خود اشاره کرد و گفت: در سال جدید در زمینه محیط زیست و تصویه آب و فاضلاب با استفاده از نانو متریال و نانو کاربرد ها و جاذب های طبیعی بومی که ارزان قیمت و در دسترس هستند به عنوان بخشی از زمینه تحقیقاتیمان استفاده می کنیم و در بخش دیگر راجع به آنالیز همزمانی گونه های بیولوژیکی دارویی تحقیق خواهیم کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به عدم ارتباط صنعت و دانشگاه در کهگیلویه وبویراحمد اشاره کرد و گفت: با توجه به عدم حمایت از جامعه دانشگاهی و نبود منابع مالی در استان، ارتباط خیلی ضعیفی در همه رشته ها بین صنعت و دانشگاه وجود دارد که یکی از مهم ترین عوامل آن را می توان نبود اعتماد صنایع نسبت به دانشگاه ها ذکر کرد.

این دانشمند یاسوجی با اشاره به نام گذاری سال جدید از طرف مقام معظم رهبری به نقش جامعه دانشگاهی در تحقق این شعار اشاره کرد و گفت: دانشگاه ها به عنوان بال های تحقیقاتی می توانند با  برنامه های علمی و پژوهشی مدون در بهبود کیفیت و شرایط تولید نقش موثری داشته باشند.

وی نیروی انسانی و فکری را به عنوان یکی از مهم ترین بخش های اصلی چرخه های اقتصادی عنوان کرد و گفت: با توجه به پتانسیل بالایی که در کشور و استان کهگیلویه وبویراحمد برای تولید وجود دارد، اگر به جامعه دانشگاهی اعتماد بشود و سرمایه لازم در اختیار آنها قرار داده شود، شاهد تحقق هر چه بهتر شعار امسال مقام معظم رهبری و  تولید محصولات بهتر و خودکفایی بومی و ملی در وابستگی به خیلی از کشورهای دیگر  خواهیم بود.

شایان ذکر است، مهر اورنگ قائدی متولد 1353، صاحب رتبهبرتر المپیاد شیمی کشور در دوران کارشناسی، دانشجوی ممتاز دوره فوق لیسانس و چهره برتر علمی کهگیلویه وبویراحمد در سال 82 می باشد که با ارائه مقالات و پروژه های تحقیقاتی مختلف در رشته های شیمی و مهندسی در سال های 85 ، 87 و 89 به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه یاسوج انتخاب شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار