خراسان رضوی کمترین میزان تخلف انتخاباتی را در کشور داشته است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۳۰۱۸
رئیس هیئت نظارت بر انتخابات خراسان رضوی:

خراسان رضوی کمترین میزان تخلف انتخاباتی را در کشور داشته است

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات خراسان رضوی تعداد کل پرونده‌های تخلفات و جرايم انتخاباتی استان  را  37 پرونده اعلام کرد و گفت: خراسان رضوی کمترین میزان تخلف انتخاباتی در کشور را داشته است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام سید حسن شریعتی صبح امروز در نشست خبری کارگروه رسانه و مطبوعات دادگستری که در محل دفتر رئیس دادگستری برگزار شد، با بیان اینکه بنای هیئت نظارت بر پیشگیری بوده است، تصريح كرد: با این حال در پرونده های تشکیل شده رسیدگی سریع، قاطع و قانونمند را داشته ایم.
 
وی افزود: البته مرحله اول انتخابات در مقایسه با سایر انتخابات گذشته کم ترین میزان تخلف را داشته ایم؛ به طوری که در 11 حوزه انتخاباتی هیچ پرونده ای تشکیل نشده، و هیچ اعلام جرم و تخلفی هم صورت نگرفته است.

رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی درخصوص میزان تخلف سایر حوزه گفت: در سایر حوزه ها بین یک تا هفت پرونده مربوط به جرايم انتخاباتی تشکیل داده ایم.
 
شریعتی تعداد پرونده های تشکیل شده مشهد را پنج پرونده عنوان کرد و افزود: سبزار بیشتر تعداد را با هفت پرونده تشکیل شده دارد.
 
وی علاوه بر سرعت، دقت و قاطعیت در رسیدگی به تدبیر در رسیدگی اشاره کرد و تصریح کرد: تدبیر يعني نحوه رسیدگی به گونه ای باشد که مطابق با قانون دادرسی باشد و در عین حال ایجاد التهاب در حوزه انتخاباتی نکند.
 
3 مورد پرونده  تخلف انتخاباتی مرتبط با نمایندگان مجلس هشتم
 
رئیس هیئت نظارت بر انتخابات خراسان رضوی در خصوص جرايم انتخاباتی بعضی از نامزدهای مجلس كه نماینده فعلی هستند، تصریح کرد:در مورد بعضی از نمایندگان مجلس فعلی هم اعلام جرم شده است که این پرونده ها برای رسیدگی به تهران فرستاده شده است.
 
شریعتی افزود: چون نمایندگان مجلس مصونیت قضایی محلی دارند، در صلاحیت دادگستری استان نیست که به این پرونده ها رسیدگی کند و این پرونده ها در دادسرای کارکنان دولت بررسی می شود.
 
وی تعداد این پرونده ها را سه عدد عنوان کرد و افزود: از نتیجه رسیدگی  دادگاه و دادرسی اطلاعی نداریم و پیگیر آن هم نیستیم چون توجیه قانونی ندارد.
 
رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی تعداد کل پرونده های تخلفات و جرايم انتخاباتی مرحله اول را 37 عدد عنوان کرد و در خصوص نوع جرايم و تخلفات تصریح کرد: جرايم در استان متنوع است و اهم آن تبلیغات خارج از محل، کارناوال تبلیغاتی، انتشار لیست های انتخاباتی در محل های ممنوع و روز انتخابات و تهدید و تطمیع رای دهندگان بوده است.
 
شریعتی افزود: یک مورد اخلال در امر انتخابات هم وجود داشت که به دلیل عدم دلایل کافی خوشبختانه منع پیگرد صادر شد.
 
وی توهین به نامزدهای دیگر و توزیع اقلام تبلیغاتی درمحل های ممنوع را سایر تخلفات دانست و افزود: بیش از شش نفر از مدیران شهرستانی در رابطه با تخلفات انتخابات  از ناحیه استانی عزل شده اند که اطلاعات بیشتر آن را باید از معاون سیاسی- امنیتی استاندار خراسان رضوی پرسید.
 
رئیس ستاد نظارت بر انتخابات در خصوص نحوه تبلیغات خاطرنشان کرد: اگر نوعی از تبلیغات وجود داشت که مورد اختلاف بین مجریان و ناظران بود، تصمیم گرفته شده است از آن چشم پوشی کنیم و ممانعتی به عمل نیاوریم.
 
شریعتی با اشاره به جلسه توجیهی قبل از آغاز زمان انتخابات  که با چهار نامزد راه یافته به مرحله دوم  برگزار شده است، تصریح کرد: در این جلسه هر چهار نفر از هرگونه تخلفی که توسط هوادارانشان صورت بگیرد، اعلام برائت کردند.
 
وی درخصوص کسانی که می توانند در مرحله دوم انتخابات شرکت کنند، گفت: سه گروه هستند که می توانند در انتخابات مرحله دوم شرکت کنند؛ گروه اول کسانی اند که در مرحله اول در مشهد وکلات رای داده باشند.
 
رئیس ستاد نظارت بر انتخابات ادامه داد: گروه دوم کسانی اند که به هر دلیلی موفق به رای دادن در مرحله اول نشده اند و می خواهند در این مرحله رای بدهند.
 
شریعتی درخصوص گروه سوم گفت: کسانی که تا 15 اردیبهشت ماه هم به سن 18 سال کامل برسند، می توانند در انتخابات شرکت کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار