کد خبر:۱۸۳۰۸۷
فرماندار مشهد:
نامزدها حق تبليغات پوستري در خارج از محدوده ستاد انتخاباتي را ندارند
فرماندار مشهد با اشاره به اينكه طرفداران كانديداها بايد از بداخلاقي سياسي اجتناب كنند، گفت: نامزدها حق تبليغات پوستري در خارج از محدوده ستاد انتخاباتي را ندارند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، موحديان صبح امروز در نشست خبري در سالن كنفرانس دفتر فرمانداري مشهد، در بيان حضور حداكثري مردم در 12 اسفند تصريح كرد: حضور مردم در اين دوره از انتخابات نسبت به دورههاي قبل بسيار باشكوه و گسترده بود.
وي در ادامه خطاب به اصحاب رسانه افزود: رسانههاي جمعي در خصوص فضاسازي نسبت به حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات بايد اهتمام بورزند؛ چرا كه حضور مردم در صحنه در حل بسياري از مسائل و نيز سياستهاي داخلي و خارجي و پيشبرد اهداف نظام ضروري است و مردم نيز با حضور گسترده بايد تكليف خود را نسبت به سرنوشت مملكت ادا كنند.
فرماندار مشهد در زمينه تبليغات انتخاباتي خواستار اجتناب طرفداران نامزدها از بداخلاقي سياسي شد.
موحديان با توجه به اندك بودن نامزدها در دور دوم انتخابات خاطرنشان كرد: در دور اول 18 هزار نفر در ستاد انتخاباتي شركت داشتند؛ ولي در اين دوره با همكاري 14 هزار نفر و تعداد 872 صندوق در مشهد كه 66 مورد آن سيار است و 46 صندوق ثابت در كلات در ستاد انتخاباتي فعاليت خواهند كرد.
وي در رابطه با بردن صندوقها به منازل بيان كرد: نيروي انتظامي به دليل مسائل امنيتي با اين اقدام مخالفت كرده است.
فرماندار مشهد تاكيد كرد: با توجه به رايزني صورت گرفته با وزارت كشور و ستاد انتخاباتي كل نامزدها حق تبليغات پوستري در خارج از محدوده ستاد انتخاباتي را ندارند و طبق ماده 61 قانون اساسي فرمانداري، شهرداري و نيروي انتظامي در صورت ناديده گرفتن اين عمل از سوي كانديدا و طرفداران آنها نسبت به جمعآوري اين پوسترها اقدام خواهند كرد.
موحديان بيان كرد: كمترين شكايات و تخلفات را در دوره پيش داشتيم و آنچه از تخلفات ثبت شده بود در خصوص تبليغات طرفداران نامزدها در حين رايدهي مردم بود.
وي در پايان گفت: كساني كه در دوره قبل در حوزههاي ديگر به غير از حوزه مشهد و كلات راي خود را دادهاند، حق راي دادن را در اين حوزه ندارند؛ مگر اينكه در دوره قبل راي نداده باشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰