کد خبر:۱۸۳۲۰۹
نماینده ولی فقیه در سپاه:
هنوز هم شاهد هستیم که رأی مردم برای برخی خواص پخته نیست
نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به مدیریت در قانونگذاری و منشأ مشروعيت گفت: هنوز هم شاهد هستیم که رأی مردم برای برخی خواص پخته نیست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حجت الاسلام علی سعیدی امروز در جمع طلاب و روحانیون بسیجی سپاه فجر فارس در مجتمع فرهنگی امام علی (ع) تصريح كرد: متغیرهای تاثیرگذار در عرصه دین و فرهنگ در یک قرن اخیر تا پیروزی انقلاب اسلامی ایران در این مقطع حساس منجر به اتفاق چند پدیده شد.
وی با بیان اینکه نوشته ها و مکتوبات در یک صد سال اخیر در ایران متأثر از پدیده های چندگانه بود، افزود: انقلاب کبیر فرانسه در قرون وسطی پیامدی است که خود از دو حادثه آیین مسیح و نوع نگاه دستگاه پاپ به مذهب و انسان به وجود آمد.
نماینده ولی فقیه در سپاه بيان داشت: نواقص آیین مسیح و عملکرد بسیار منفی دستگاه پاپ زمینه ساز رنسانس شد.
سعیدی با اشاره به پیامدهای انقلاب کبیر فرانسه ادامه داد: رنسانس و علم گرایی، نسبیت و انکار حقیقت ثابت، مطرح شدن مدل لیبرال دموکراسی برای اداره زندگی بشر و سکولاریسم (جدایی دین از زندگی ) از پیامدهای این انقلاب بود.
وی انقلاب اکتبر شوروی را دومین پدیده متأثر از فرهنگ و دین دانست و گفت: این انقلاب ناشی از افراط گرایی لیبرالیسم و افراط گرایی کلیسا بود.
نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به پیامدهای انقلاب شوروی تصریح کرد: تجربه گرایی، نفی ماورالطبیعه، حذف دین از اندیسه بشر، حذف عرفی ترین حقوق انسان و تحولات سیاسی در عرصه زندگی انسان ها از پیامدهای این انقلاب است.
سعیدی ناسیونالیسم و ملی گرایی در منطقه و ایجاد نحله ها و فرقه های انحرافی را سومین و چهارمین پدیده در یک صد سال اخیر تا پیروزی انقلاب اسلامی ایران دانست.
وی اظهار داشت: در یک صد سال اخیر واکنش و عکس العمل و نحوه تقابل علما با مسائل متناسب با شرایط زمان بوده است.
نماینده ولی فقیه در سپاه با بررسی اندیشه زمان آیت الله مطهری با شرایط و مسائل کنونی بيان داشت: استاد مطهری یکی از شخصیت های برجسته ای است که در تقابل با چند حوزه از جمله معرفت شناختی، انسان شناسی، کیستی و چیستی، عدالت، مسئله حجاب و غيره به خوبی در زمان خود به تبیین گذاشت.
سعیدی با اشاره به حوزه حکومت دینی گفت: این حکومت مختص به زمان آیت الله مطهری نبوده و مسائلی دارد که باید تببین می شد، با این بحث ریشه چالش ها را می توان بدست آورد.
وی با بیان اینکه ماهیت حکومت دینی امری مهم است، ادامه داد: کشورهای منطقه مانند افغانستان یا دیگر کشورها با مشاهده نوع اداره حکومت در ایران، می گویند که فرق ایران با دیگر کشورها چه می تواند باشد.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسدان انقلاب اسلامی با اشاره به مدیریت در قانون گذاری و منشأ مشروعت گفت: هنوز هم شاهد هستیم که رأی مردم برای برخی خواص پخته نیست.
سعیدی با اشاره به فرمایش امام راحل(ره) مبنی بر اینکه «مردم قبای اجرایی تدبیر علما هستند»، خاطرنشان كرد: مردم همه کاره هستند و ولی فقیه وکیل مردم است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰