کد خبر:۱۸۳۴۹۴
قاچاق مرغ لرستان به استانهای همجوار
استاندار لرستان گفت: مرغ لرستان به استانهای همجوار قاچاق میشود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، دهمرده روز گذشته در نشست خبری در محل استانداری لرستان تصریح کرد: مرغ لرستان به استان های همجوار مانند ایلام و خوزستان قاچاق می شود.
وی افزود: ما می خواهیم مرغ ارزان دست مردم لرستان برسد؛ اما وقتی که در خوزستان و ایلام مرغ گران باشد مرغ لرستان را به این استان ها قاچاق می کنند.
استاندار لرستان بیان داشت: معاونت برنامه ریزی استانداری به عنوان مامور رسیدگی چند کامیون در حال قاچاق مرغ لرستان به استان های همجوار را متوقف کرده است؛ اما تا کی می توانیم مراقب باشیم که مرغ از لرستان به دیگر استان ها قاچاق نشود.
دهمرده ادامه داد: در سیستان و بلوچستان با قاچاق سوخت مبارزه می کردیم اما در برخی پالایشگاه ها سند جعلی صادر می شد و تریلی تریلی سوخت راهی افغانستان و پاکستان می شد.
وی گفت: هر کجا اختلاف قیمت پیش بیاید قاچاق پیش می آید و قاچاق مرغ لرستان نیز به دلیل اختلاف قیمتی است که بین قیمت مرغ در لرستان با استان های همجوار وجود دارد.
بیش از تعهد اشتغال سال 90، در لرستان شغل ایجاد شده است
استاندار لرستان با اشاره به تحقق سهم اشتغال لرستان در سال 90 ادامه داد: سهم لرستان در سال گذشته 54 هزار شغل بوده که تا بهمن ماه درصد قابل توجهی از صد درصد سهمیه اختصاص یافته اشتغال در استان ایجاد کرده ایم و تا پایان سال یقینا این رقم رشد بیشتری داشته است.
دهمرده با رد این ادعا که لرستان رتبه اول بیکاری را در اختیار دارد، افزود: تنها آمار قابل قبول مرکز، آمار ایران است با این حال در سال های اخیر نرخ بیکاری در استان دو درصد کاهش یافته است.
وی افزود: در سال 91 تا این لحظه رقمی را اعلام نکرده اند؛ اما امیدواریم بیش از سهمیه سال 90 برای لرستان با توجه به شعار اعلام شده توسط رهبر معظم انقلاب در سال 91 تعهد اشتغال تعریف شود.
استاندار لرستان با تاکید بر اینکه حریم قلعه فلک الافلاک باید آزاد شود، ادامه داد: قلعه فلک الافلاک باید ثبت جهانی شود؛ اما ثبت جهانی آن نیازمند مقدماتی از جمله آزاد سازی حریم قلعه توسط نهادهای مستقر در حریم آن است، با این حال تلاش می کنیم و پیگیر ساز و کار آزاد سازی قلعه هستیم و سعی می کنیم منابع را برای دوستان تامین کنیم.
دهمرده از تصویب و ابلاغ اجرای پروژه های مهر ماندگار لرستان توسط دولت خبر داد و گفت: دولت برای اینکه بار پروژه های نیمه تمام به دولت های بعد منتقل نشود تصمیم دارد که تا پایان عمر دولت نسبت به اتمام این پروژه ها اقدام کند که بخشی از این پروژه ها در لرستان وجود دارند و بنابر تصمیم دولت در استان اجرایی می شوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰