کد خبر:۱۸۳۴۹۵
معاون برنامهریزی استاندار لرستان:
بيش از 69 هزار شغل طی سال گذشته در لرستان ایجاد شده است
معاون برنامهریزی استاندار لرستان گفت: در حالی که تعهد ایجاد اشتغال در لرستان طی سال 90، 54 هزار و 500 شغل بوده؛ اما تا پایان سال گذشته 69 هزار و 438 شغل در استان ایجاد شده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، هادی چگنی روز گذشته در نشست خبری تصریح کرد: تعهد ایجاد اشتغال در لرستان طی سال 90، ایجاد 54 هزار و500 شغل بوده؛ اما تا پایان سال گذشته 69 هزار و 438 شغل در استان ایجاد شده است که معادل 5/27 درصد بیشتر از تعهد استان، بوده است.
وی افزود: مرکز آمار کشور در خصوص آمار بیکاری، یک آمار سالانه و یک آمار فصلی را اعلام می کند و آنچه معیار است؛ آمار سالانه است که در لرستان طبق آمار سالانه نرخ بیکاری در سال 89 نسبت به سال 88، دو درصد کاهش داشته؛ اما تا کنون آمار سال 90 را اعلام نکرده اند.
30 پروژه لرستان در قالب «طرح مهرماندگار» اجرا میشوند
معاون برنامه ریزی استانداری لرستان با اشاره به اینکه دولت مکلف شده است تا پایان عمر دولت دهم پروژه های نیمه تمام کشور را به اتمام برساند، بیان داشت: با پیگیری های صورت گرفته، 30 پروژه لرستان در قالب «طرح مهرماندگار» اجرا می شوند.
چگنی پتروشیمی لرستان، شبکه آبیاری و زه کشی کمندان، آبسرده، ایوشان و جایدر، سد حوزیان، سدهای مروک، کمندا، آبسرده، مجتمع تفریحی، تحقیقاتی 14 معصوم خرم آباد، سد و تونل کاکا رضا و فولاد ازنا را از جمله پروژه هایی اعلام کرد که در قالب «طرح مهرماندگار» تا پایان عمر دولت در استان لرستان به بهره برداری می رسند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰