برگزاری جشنواره‌های دانشجویی می‌تواند باعث پیشرفت سینما شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۳۸۵۰
یک کارگردان:

برگزاری جشنواره‌های دانشجویی می‌تواند باعث پیشرفت سینما شود

یک کارگردان خراسان جنوبی گفت: برگزاری جشنواره‌های دانشجویی در سطح اين استان می‌تواند تا حد زیادی سبب پیشرفت فیلم و سریال در استان شود.
فرامرز موذن در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، اظهار داشت: در سال گذشته فیلم‌های کوتاه به نام‌های «به خاطر مادرم» و «یک لحظه غفلت» را ساختم  و در دو سال گذشته اولین فیلم بلند استان به نام «چشم‌ها و انتظار» را نیز تهیه کردم.
 
وی تصریح کرد: درحال حاظر فیلم طنز «خواستگاری پردردسر» را باگویش بیرجندی در دست ساخت داریم.
 
این کارگردان خراسان جنوبی به مشکلات موجود در فیلم و سریال در این استان اشاره کرد و اظهار داشت: نبودن امکانات و زیر ساخت‌های مناسب برای تهیه یک فیلم مهمترین این مشکل‌ها است.
 
موذن تصریح کرد: برای رفع مشکلات عرصه فیلم و سریال باید از اساتید، هنرمندان و متخصصان فنی برای آموزش فعالان استان دعوت شود.
 
وی با بیان اینکه برگزاری جشنواره فیلم در سطح استان باعث می‌شود فعالان برای بالا بردن کیفیت آثار خود تلاش کنند، گفت: برای جلب توجه مخاطبان به فیلم‌های ساخته شده در استان باید فیلم‌هایي ساخته شود که درد دل مردم و جامعه را بیان کنند.
 
اين كارگردان ادامه داد: برگزاری جشنواره‌های دانشجویی در سطح اين استان می‌تواند تا حد زیادی سبب پیشرفت فیلم و سریال در استان شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار