تربیت نیروی متعهد شیعه از مهمترین برنامه‌های وزارت علوم در چشم انداز 1404 است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۴۱۲۸
معاون آموزشی وزیر علوم:

تربیت نیروی متعهد شیعه از مهمترین برنامه‌های وزارت علوم در چشم انداز 1404 است

معاون آموزشی وزیر علوم در یزد گفت: ما در چشم انداز 1404 باید نیرویی را تربیت کنیم که متعهد شیعه باشد تا در مقابل طوفان حوادث با استحکام بایستد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، دکتر نادری منش روز گذشته در مراسم تجلیل از اساتید دانشگاه یزد گفت: نقش معلمی در جامعه بسیار مهم است و این نه فقط مربوط به یاد دادن است، بلکه روح و روان فرد و توان علمی او را نیز شامل می شود؛ پس معلم نباید کم فروشی کند و حتی فکر کم فروشی نیز به ذهن او خطور نکند و دانشگاه اسلامی یعنی همه اینها را دشتن است.
 
وی بیان کرد: ما قدم های خوبی را در زمینه آموزش در کشور بر داشته ایم، اما تا آنجا که باید باشیم، بسیار فاصله داریم و هنوز تلاش زیادی لازم است و هرکس به فراخور حالش باید در این راه قدم بردارد.
 
معاون آموزشی وزیر علوم با اشاره به توان علمی شهید مطهری و سالگرد شهید مطهری تصریح کرد: ایشان نمونه خوبی در جامعه ما است که مهمترین دغدغه اش مساله محور بودن بود و روی هر مسئله اجتماعی کار می کرد و برای آن راه حل پیدا می کرد و مهمترین دلیل ماندگاری ایشان نیز همین مولفه است.
 
نادری منش خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب جمعیت دانشجوی ما 175 هزار نفر بود و جمعیت ما نیز نزدیک به 35 میلیون بود که در هر استان ممکن بود فقط مراکز تربیت معلم وجود داشته باشد و جز دو، سه کشور اعزام کننده دانشجو به کشورهای خارجی بودیم،این در حالی بود که هیچ گونه محدودیت و تحریمی نداشتیم و فکر می کردیم که توان ما حتی در سطح کارشناسی نیز نیست.
 
وی یادآورشد: ما چند دهه از انقلاب را گذرانده ایم که دهه اول آن فقط دفاع از خاک کشور و درگیری با استکبار بود، که این با حضور پرشور مردم در سطح کشور در صحنه های نبرد امکان پذیر بود.
 
معاون آموزشی وزیر علوم افزود: دهه دوم انقلاب مربوط به افزایش تحریم ها و همچنین بدهی های کشور به کشورهای خارجی بود که این دوره نیز به سختی گذشت.
 
نادری منش ادامه داد: اما در این دهه یعنی دهه چهارم انقلاب که دهه بهبود کیفیت است، زیرساخت ها فراهم شد تا با این نگاه، کیفیت نظام آموزشی افزایش یابد.
 
وی بیان کرد: ما اکنون 4 میلیون و 200 هزار دانشجو داریم که نسبت به دوران قبل از انقلاب 20 برابر افزایش داشته و این  در حالی است که فقط جمعیت ما دو برابر شده است.
 
معاون آموزشی وزیر علوم تصریح کرد: در چشم انداز 1404 یک چشم اندازی را برای خود ترسیم کرده ایم که تا سال 1403 باید برای رسیدن هدف تلاش کنیم تا در سال 1404 به این نقطه رسیده باشیم.
 
وی گفت: ما در چشم انداز 1404 باید نیرویی را تربیت کنیم که متعهد شیعه باشد تا در مقابل طوفان حوادث با استحکام بایستد.
 
نادری منش تصریح کرد: در چشم انداز 1404 قرار است که در تولید دانش، تولید فناوری، رشد اقتصادی خوب، اشتغال مطلوب و درآمد سرانه، در منطقه در رتبه اول قرار گیریم که دانشگاه ها از ابتدا تا انتهای این راه نقش عمده ای دارند.
 
وی خاطرنشان کرد: تربیت نیروی متعهد و دارای هویت را نیز می توان به عنوان عامل ششم در این چشم انداز در نظر داشته باشیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار