کد خبر:۱۸۴۴۵۸
مركز رشد دانشگاه ياسوج راهاندازي شد
مركز رشد دانشگاه ياسوج به منظور حمايت از توليد علم و ارتباط صنعت و دانشگاه آغاز به كار كرد.
شيروان قرائتی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در ياسوج، از راه اندازي مركز رشد دانشگاه ياسوج به منظور حمايت از توليد علم و ارتباط صنعت و دانشگاه خبر داد و با اشاره به ضعيف بودن صنعت كهگيلويه و بويراحمد در مقايسه با استان هاي ديگر كشور، گفت: مركز رشد پل ارتباطي بين صنعت و دانشگاه در استان است و اميدواريم با راه اندازي مركز رشد بتوانيم اين مشكل اساسي را در استان حل كنيم.
رئيس مركز رشد دانشگاه ياسوج مركز رشد را محلي براي اساتيد، دانشجويان، فارغ التحصيلان دانشگاهي، مهندسين صنايع و ديگر اقشار پژوهشگري دانست كه ايده اي براي اجرا دارند و گفت: پژوهشگراني كه قصد دارند ايده هاي خود را به توليد، محصول و يا كالا تبديل كنند، اين مركز با فراهم آوردن جا و امكانات لازم حامي آنها خواهد بود.
وی بيان داشت: به برخي پروژه ها وام هايي تعلق مي گيرد كه اين مبلغ براي هسته ها سه ميليون تومان و براي شركت هاي دانش بنيان 10 ميليون تومان است.
قرائتی افزود: هسته ها شش ماه و شركت ها تا سه سال فرصت دارند كه ايده خود را به توليد تبديل كنند و بعد از آن مي توانند از طريق دستگاه هاي ديگري چون بنياد نخبگان، مركز رشد و بانك توسعه تعاون محصول خود را به توليد انبوه برسانند.
رئيس مركز رشد دانشگاه ياسوج اولويت هاي اين مركز را در رشته هاي منابع طبيعي، نفت و گاز و گياهان دارويي عنوان كرد و گفت: طرح هاي پژوهشي از همه گرايش ها را در اين مركز مورد حمايت قرار مي دهيم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰