كارخانه‌ توليد بتن سبك AAC (هبلكس) بيرجند افتتاح مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۴۷۳۷
با ایجاد اشتغال بیش از 90 نفر

كارخانه‌ توليد بتن سبك AAC (هبلكس) بيرجند افتتاح مي‌شود

مدير كل روابط عمومي آستان قدس رضوي از افتتاح كارخانه‌ توليد بتن سبك در اين هفته در شهرستان بيرجند خبر داد.  
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حسين يوسفي اظهار داشت: آستان قدس رضوي در ادامه سياست‌هاي كلان خود در عمل به نيات واقفان، توسعه و عمران موقوفات و تحقق و اجراي پروژه‌هاي عام‌المنفعه، محروميت‌زدائي، كمك به ايجاد اشتغال و حمايت از توليد ملي و كار و سرمايه ايراني، اقدام به ايجاد كارخانه بناي سبك در شهرستان بيرجند کرده است كه بزودي با حضور قائم مقام توليت آستان قدس رضوي و مسئولان اجرايي خراسان جنوبي افتتاح مي‌شود.

وي در خصوص نقش موثر توليد اين صنعت در گسترش تكنولوژي نوين و ايجاد اشتغال افزود: اين كارخانه كه از محل عوايد موقوفه مرحوم بجستاني مقدم احداث شده است، علاوه بر ايجاد اشتغال براي بيش از 90 نفر، از نظر اقتصادي براي كاهش هزينه‌هاي ساختمان، مقاومت در برابر آتش، عايق بودن در برابر گرما، سرما و صدا و همچنين سرعت عمل بالا در اجراي پروژه‌هاي عظيم نيز موثر است.
 
مدير كل روابط عمومي آستان قدس رضوي يوسفي تصريح كرد: كارخانه هبلكس بيرجند در كيلومتر 12 محور بيرجند - كرمان در شهرك صنعتي بيرجند واقع شده است كه از سال گذشته فعاليت خود را به صورت آزمايشي آغاز كرده و هم‌اكنون به توليد تجاري رسيده است.

يوسفي گفت: بتن سبك اتوكلاوبه عنوان محصولي درجه يك، دارنده نخستين گواهي‌نامه فني از مركز تحقيقات مسكن و ساختمان در شرق كشور است.
 
لازم به ذكر است، اين كارخانه با مساحتي بالغ بر 31 هزار متر مربع و با امكاناتي از جمله 8 هزار متر مربع سالن توليد، 2 هزار متر مربع ساختمان اداري و رفاهي ساير فضاهاي جانبي و 10 هزار متر مربع انبار محصول و مواد اوليه است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار