13 کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان در فارس راهی بهارستان شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۵۰۶۷
سخنگوی جبهه متحد اصولگرایان فارس:

13 کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان در فارس راهی بهارستان شدند

سخنگوی جبهه متحد اصولگرایان فارس گفت: از 16 نفر لیست مورد حمایت این جبهه در استان، 13 نفر از کاندیداهای جبهه متحد اصولگرایان در فارس راهی بهارستان نهم شدند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مجید فروردین شب گذشته در نشست خبری جبهه متحد اصولگرایان استان فارس بیان داشت: عمده گرایش نمایندگان جبهه متحد اصولگرایان فارس، پیگیری مطالبات اقتصادی مردم از قبیل رفع معضل بیکاری، افزایش سرمایه‌گذاری و رونق گردشگری فارس و جذب و ایجاد صنایع و استفاده حداکثری از پتانسیل‌های موجود است.
 
وی افزود: در چهار سال گذشته زمان بسیاری از مجمع نمایندگان این استان به اختلافات شخصی گذشت و البته هر چه همگرایی بین نمایندگان این استان بیشتر باشد برای توسعه فارس مفیدتر است.
 
سخنگوی جبهه متحد اصولگرایان فارس با ابراز تاسف گفت: فارس به دلیل ناهماهنگی‌های بین نمایندگان در دوره‌های قبل ضربات فراوانی خورده است و امیدواریم که با همگرایی ایجاد شده بین نمایندگان این استان در مجلس نهم شاهد افزایش تلاش نمایندگان فارس در راستای وصول مطالبات بحق مردم در زمینه‌های مختلف باشیم.
 
فروردین خاطرنشان کرد: در استان فارس نمایندگانی از سوی تمام این تشکل‌ها گرد یکدیگر آمدند و به علت کثرت افراد، مکانیسمی اندیشیده شد که افراد توسط شورای مرکزی جبهه ارزیابی شوند؛ چنانکه در این استان بین 60 تا 70 نفر مورد مصاحبه قرار گرفتند.
 
سخنگوی جبهه متحد اصولگرایان فارس تصریح کرد: در پایان این ارزیابی‌ها حمایت از 16 نفر در استان فارس در دستور کار جبهه متحد اصولگرایان قرار گرفت و در بعضی از حوزه‌ها به علت کثرت نامزدها و برخی مسائل، جبهه برای حمایت از کاندیدای خاصی به جمع‌بندی نرسید.
 
وی گفت: از این 16 نفر، در مرحله نخست 11 نفر حائز بیش از یک‌چهارم آرای این استان شدند و دو نفر از شیراز و آباده به دور دوم راه یافتند که با پیروزی این دو نفر در مجموع از 16 نفر لیست مورد حمایت جبهه 13 نفر اعتماد مردم را برای ورود به مجلس کسب کردند.
پربازدیدترین آخرین اخبار