رئیس جمهور پیگیر قرار داد پروین اعتصامی
رئیس جمهور پیگیر قرار داد پروین اعتصامی شد.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، رئیس جمهور که امروز برای رونمایی از چند سند ملی در کتابخانه ملی حضور یافت، در جریان افتتاح تالار رقمی کتابخانه ملی، از بخشی از 2.5 میلیون سند ثبت شده در سازمان اسناد دیدن کرد.
در جریان این بازدید رئیس جمهور اسناد ثبت شده برخی مشاهیر مواجه شد که از آن جمله شاعره بلند آوازه ایرانی، پروین اعتصامی بود.
در جریان این بازدید رئیس جمهور اسناد ثبت شده برخی مشاهیر مواجه شد که از آن جمله شاعره بلند آوازه ایرانی، پروین اعتصامی بود.
رئیس جمهور بعد از مشاهده نام پروین اعتصامی به مسئولان سازمان ثبت اسناد گفت: مشخصات او را نشان دهید تا ببینیم قرارداد کاری وی به صورت استخدامی، شرکتی و یا پیمانی بوده است!
اين در حالي است كه در این اسناد، حقوق دریافتی پروین اعتصامی در آموزش و پرورش 50 تومان ثبت شده بود.
رئیس جمهور بعد از مطالعه این اسناد در جمع حاضرین گفت: برای شادی روح پروین اعتصامی فاتحه ای بخوانیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.