لطفي: عضویت در اتحادیه اروپا توهمی بیش نیست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۵۴۶۰
خروش مردم و دانشجويان آذري عليه علي‌اُف؛

لطفي: عضویت در اتحادیه اروپا توهمی بیش نیست

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه محقق اردبیلي با بیان اینکه عضویت علی اف در اتحادیه اروپا توهمی بیش نیست، گفت: دولت آذربایجان با اقدامات شنيع خود می‌خواهد نشان دهد که سطح آزادی در کشورش بالاست تا به عضویت اتحادیه اروپا در آید.
توحید لطفی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اردبیل، برگزاری پنجاه و هفتمین دوره مسابقه مسابقات آواز یورو ویِِژن در کشور شیعی نشین را یک بازی سیاسی عنوان کرد و اظهار داشت: جای تعجب است که رژیم صهیونیستی بر روی کشوری سرمایه گزاری کرده که نه یک کشور پیشرفته اقتصادی است و نه نفعی برای اروپا دارد.
 
وی با بیان اینکه عضویت علی اوف در اتحادیه اروپا توهمی بیش نیست، گفت: برنامه های هر کشوری بیانگر عمق فرهنگ آن جامعه است و دولت جمهوری آذربایجان با این اقدام خود می خواهد نشان دهد که سطح آزادی در کشورش بالاست تا به عضویت اتحادیه اروپا در آید.
 
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: ترکیه باوجود خوش رقصی‌های زیاد به اروپا، همچنان در آرزوی پیوستن به اتحادیه اروپا است و الهام علی اف هم این آرزو را به گور خواهد برد.
 
لطفي تصریح کرد: این حرکت دولت آذربایجان را از مردم دور خواهد کرد و با این کارها نخواهد توانست در اتحادیه اروپا جای پا باز کند.
 
وي میزبانی مسابقه آواز یورو ویِِژن را نهایت بدبختی دولت آذربایجان دانست و افزود: مردم شیعی آذربایجان این اقدام شنیع علی اف را برنمی تابند.
 
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه محقق اردبیلی بیان داشت: دولت آذربایجان با میزبانی این مسابقات در کشور شیعی نشین پایان حکومت خود را رقم زد.
 
لطفي الهام علی اف را فردی ضعیف النفس و مطیع غربی ها خواند و گفت: وی با خوش رقصی به اروپا
و خیانت به مسلمانان خود را بی آبرو کرد و قطعا آه مردم مسلمانان جهان دامن وی را خواهد گرفت.
 
وی افزود: صبر مردم جمهوری آذربایجان تمام شده و در آینده نزدیک همانند کشورهای مصر، لیبی و ملت‌های مسلمان مردم با حرکت های بیداری اسلامی، آلت دست آمریکا را در کشورشان رسوا خواهند کرد.
 
این فعال دانشجويي با بیان اینکه بیش از 90 درصد مردم آذربایجان شیعه هستند، گفت: برخلاف نمایش مردم آذربایجان در فیلم ها و رسانه ها، مردم این کشور از دیرباز عاشقان و شیعیان ائمه اطهار بوده و ارادت خاصی به محرم و صفر دارند. 
پربازدیدترین آخرین اخبار