رسالت دانشگاهیان در تحقق توليد ملی، کار و سرمايه ايرانی سنگین است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۵۵۴۳
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی:

رسالت دانشگاهیان در تحقق توليد ملی، کار و سرمايه ايرانی سنگین است

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: دانشگاهیان در تحقق توليد ملی، کار و سرمايه ايرانی رسالت سنگینی برعهده دارند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، مسعود گنجی امروز در نشست هيئت رئيسه و حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبيلي با اشاره به طرح ها و پروژه های عمرانی و رفع کمبودهای فضای آموزشی این دانشگاه از آغاز عملیات پنج پروژه جديد تا سه ماه آينده و استخدام نيروهای مورد نياز دانشگاه خبر داد.
 
وی رسالت دانشگاهیان در تحقق توليد ملی، کار و سرمايه ايرانی را سنگین دانست و افزود: انتظار می‌رود واحدهای مختلف دانشگاه در حد اسم و رسم علامه محقق اردبيلی اقدام و رفتار کنند و تنگ نظری را از حساب چارچوب و قوانين اداری جدا کنند.
 
رئيس دانشگاه محقق اردبيلی با اشاره به لزوم انتشار مجله علمی برای هر رشته مقطع دکتری بیان داشت: دانشگاه با کتاب، مجله و رسانه های ارتباطی که در مسير رشد علم و فناوری مؤثر هستند، معنا پيدا می کند.
 
همچنین جبرائيل رزمجو، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی  در اين نشست حوزه معاونت پژوهش و فناوری را قلب تپنده دانشگاه دانست و گفت: ارتقای رتبه علمی دانشگاه در سايه پژوهش ممکن می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار