ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه ها راهکار مقابله با جنگ نرم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۵۹۳۶
رئیس دانشگاه آزاد جیرفت:

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه ها راهکار مقابله با جنگ نرم است

رئیس دانشگاه آزاد جیرفت گفت : مهم‌ترین راهکار مقابله با جنگ نرم دشمنان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا در دانشگاه ها است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، مجید خزایی شنبه در گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر واحدهای آموزش عالی شهرستان جیرفت ضمن تبریک سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران امام خمینی (ره) اظهار داشت:  امروز انقلاب اسلامی هر چه دارد از برکت خون شهدا است و زنده نگه‌ داشتن یاد و خاطره شهدا رسالت سنگین دستگاه‌های فرهنگی است.

وی افزود: مهم‌ترین راهکار مقابله با جنگ نرم دشمنان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا در دانشگاههاست.

خزایی تصریح کرد: امروز آشنایی جوانان با فرهنگ ایثار و شهادت با توجه به تلاش دشمنان برای دور کردن جوانان از انقلاب از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌توان گفت نهادینه ساختن فرهنگ ایثار و شهادت در بین جوانان امید و انگیزه برای مبارزه با استکبار جهانی و همچنین ترویج فرهنگ عاشورایی را به همراه دارد.

وی با اشاره به روز میلاد حضرت فاطمه (س) و امام راحل افزود: ما در  زندگی الگو داریم و باید به عنوان یک مسلمان به این الگو‌ها توجه ویژه داشته باشیم.

خزایی با بیان اینکه رسول اکرم (ص) و تمام اهل بیتش برای ما الگو هستند، تصریح کرد: اگر ما خیر دو جهان را می‌خواهیم باید پیرو آن‌ها باشیم و یک زن مسلمان زمانی به سعادت می‌رسد که در عفت، ایثار، فداکاری همسر داری و پرورش فرزند وپیرو این بانوی بزرگوار باشد.
 
خزایی ابراز داشت: عمر کوتاه اما پر برکت حضرت زهرا(س) پر از درس است که زنان مسلمان باید از این درس‌ها الگو و سرمشق بگیرند.

وی افزود: دانشجویان شاهد و ایثارگر، باید دانشجو به معنای واقعی باشند و در تمام مراحل زندگی، اخلاق و تحصیلات الگوی سایر دانشجویان باشند.

خزایی با بیان اینکه رشادت‌های پدران دانشجوویان شاهد وایثارگر برای نظام عزت آفریده است افزود : ،دانشجویان باید سبب سرافرازی نظام باشند و دشمنان به دنبال این هستند تا از کوچک‌ترین سهل‌انگاری شما دانشجویان شاهد وایثارگر  استفاده کنند.

رئیس دانشگاه آزاد جیرفت گفت: شهدا با خون خود شرافتمندانه از وطن و اسلام حفاظت و حراست کردند و زمینه‌ساز پیشرفت‌های امروز جمهوری اسلامی ایران شده‌اند و با نیز باید راه این عزیزان را ادامه دهیم.

همچنین دراین مراسم حجت الاسلام اصغر عسکری، امام جمعه جیرفت گفت: نظام متعلق به شما دانشجویان است و شما بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری را نسبت به نظام داشتید.

عسکری تصریح کرد: دانشجویان شاهد بای  در جامعه در مسائل مثبت و ارزشی تأثیرگذار و الگو باشند تا در همه عرصه‌ها در جامعه و همه مسائل خط شکن بشوند.
پربازدیدترین آخرین اخبار