امروز در همه کشورهای جهان ندای جانشینی علی (ع) را سر می‌دهیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۶۱۴۶
اتحادیه علمای اسلامی اروپا:

امروز در همه کشورهای جهان ندای جانشینی علی (ع) را سر می‌دهیم

اتحادیه علمای اسلامی اروپا در بیانیه‌ای در همایش بین‌المللی رسالت جهانی اسلام با تاکید بر مسائل حوزه قفقاز آورده است: امروز ما در اروپا و در همه کشورهای جهان ندای جانشینی علی (ع) را سر می‌دهیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، در بیانیه اتحادیه علمای اسلامی اروپا که امروز در اختتامیه همایش بین‌المللی رسالت جهانی اسلام قرائت شد، آمده است: اسلام یک اصل جهانی است و هم‌اکنون در هر سوی اروپا حرف از اسلام می باشد.
 
این بیانیه می‌افزاید: طبق فرموده امام خمینی(ره) آینده اسلام و دنیا از آن امت اسلامی است و علمای اتحادیه اروپا در همه کنفرانس‌ها، تظاهرات و حتی روز قدس اعلام می‌کند که امام خمینی(ره) اسلام را به جهان صادر کرد.
 
در این بیانیه تاکید شده است: همانگونه که امام حسین(ع) در کربلا ندای «هل من ناصر ینصرنی» سر داد امروز در اروپا ندای لبیک یا حسین، به گوش می‌رسد.
 
این بیانیه تصریح می کند: در اروپا و در تمام کشورهایی که اتحادیه علما تشکیل داده‌ایم همایش‌ها و کنفرانس‌ها به زبان‌های مختلف تشکیل یافته که یکی از مهم‌ترین این همایش‌ها کنفرانس عاشورا با حضور 9000 ملت آزادیخواه است.
 
در ادامه این بیانیه خاطرنشان شده است: همایش اربعین و شهدای کربلا در تمام کشورها اجرا می‌شود و یک روز که در غدیر خم پیامبر اکرم (ص) وصیت و جانشینی علی (ع) را اعلام می‌کرد امروز ما در اروپا و در همه کشورهای جهان ندای جانشینی علی (ع) را سر می‌دهیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار