کد خبر:۱۸۶۸۷۶
طرح پزشک خانواده از مرداد ماه در کهگیلویه و بویراحمد اجر میشود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در نخستین جلسه برنامه ریزی اجرای طرح پزشک خانواده از به اجرا در آمدن این طرح در کهگیلویه و بویراحمد از مردادماه سال جاری خبر داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو » از یاسوج، در نخستین نشست برنامه ریزی اجرای طرح پزشک خانواده با حضور رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و سایر مسئولان مراکز بهداشتی - درمانی کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
در این جلسه توجیهی ابهامات مربوط به عملی شدن اجرای طرح پزشک خانواده مطرح و راهکارهای جلوگیری از مشکلات احتمالی در نظر گرفته شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در این خصوص گفت: مردم و پزشکان، دو گروه هدف در اجرایی کردن طرح پزشک خانواده هستند که باید با برنامه ریزی لازم آنان را در جریان کامل چگونگی اجرا و مراحل طرح قرار داد.
دکتر سیدحسام الدین نبوی زاده اظهار کرد: تدارک و برنامه ریزی با صداوسیما برای پخش برنامه های اطلاع رسانی با حضور کارشناسان مجری این طرح در شبکه استانی دنا،از جمله راهکارهایی آگاهی بخشی عمومی در اجرای طرح پزشک خانواده خواهد بود که پس از هماهنگی لازم، انجام خواهد شد.
وی با اشاره به گروه پزشکان مرتبط با این طرح نیز ادامه داد: شرایط اجرای طرح در قالب کتابچه هایی خلاصه شده و در اختیار پزشکان سطح استان قرار خواهد گرفت که با برگزاری جلسات توجیهی در کنار آن، ابهامات موجود کاملا برطرف خواهد شد.
نبوی زاده با بیان اینکه این طرح از مردادماه سال جاری در شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت به طور هم زمان به اجرا درخواهد آمد، گفت: وظیفه اجرای این طرح در استان بر عهده دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد که باید با تعیین چارچوب کلی طرح و وظایف هرکدام از حوزه های گوناگون دانشگاه به همراه در نظر گرفتن زمانبندی متناسب با شرایط، کوشید تا روند اجرای کار به درستی صورت پذیرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰