کد خبر:۱۸۶۹۶۵
خروش مردم و دانشجويان آذري عليه علياُف؛
«یورویژن» تلاش صهیونیسم برای به یغما بردن اصالت آذری است
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با صدور بیانیهای ضمن محکومیت برگزاری مسابقات ننگین یوروویژن تاكيد كرد: یورویژن تلاش غرب و صهیونیسم برای به یغما بردن اصالت و فرهنگ و مدنیت آذری است.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، در بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در محکومیت برگزاری مسابقات ننگین یوروویژن آمده است: صهیونیسم بین الملل و نظام سلطه از طریق دولت ها و حاکمان وابسته، درصددند که بد اخلاقی ها و بی بندوباری ها و پدیده شوم و مورد مذمت الهی یعنی همجنس گرایی را که در کشورهایشان یک مسئله عادی است، در كشورهای مسلمان ترویج داده و با روشهای نرم و پنهان اهداف پلید استعماری خود را دنبال كنند.
اين بيانيه تصريح كرده است: چند سالی است که رژیم صهیونیستی با نفوذ به حاکمیت جمهوری آذربایجان، تعیین کننده سیاستهای مختلف این کشور شده و در تلاش است تا منافع نامشروع خود را از طریق اعمال برنامههای سلطهجویانه تأمین کند.
در ادامه اين بيانيه تاكيد شده است: ترویج ابتذال از طریق پخش فیلمهای مستهجن غربی و تبلیغ رسمی بیاخلاقی و فساد و فحشا در بین جوانان از یک سو و تخریب مساجد، ممنوعیت حجاب و بازداشت جوانان دیندار جزو برنامههایی است که توسط حاکمان این کشور برای نابود کردن ارزشها و باورهای دینی و فرهنگی مردم در حال انجام است و در حقیقت یورویژن تلاش غرب و صهیونیسم برای به یغما بردن اصالت و فرهنگ و مدنیت آذری است.
در بيانيه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با بيان اينكه در تاریخ آذربایجان تا 70 سال پیش از این برهنگی و بی حجابی وجود نداشت، آمده است: اما دشمنان اسلام در طی چندین دهه حجاب را از آذربایجان گرفتند و اکنون که مردم دوباره در مسیر بازگشت به هویت تاریخی و اسلامی خود هستند تلاش می کنند با برگزاری یورویژن و سایر برنامه ها، فرهنگ منحط خود را بر مردم آذربایجان تحمیل نمایند.
اين بيانيه با اظهار تاسف و تاثر از خبر حضور علنی گروه همجنس بازان در روزهای آینده در مرکز یک کشور اسلامی و مجوز رژه گروهی آنها در مقابل چشم آذربایجانیهای غیور تاكيد كرده است: اين عمل جهان اسلام را به حیرت انداخته و دل میلیون ها آذری در اقصی نقاط دنیا را به درد آورده است.
در پايان اين بيانيه آمده است: ما دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به همراه برادران و خواهران دینی خود در جمهوری آذربایجانان عمل زشت و به دور از فرهنگ و تمدن سرزمین دلاورخیز آذربایجان و موافقت حاکمیت با این گروه شیطانی پست را محکوم می کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰