کد خبر:۱۸۶۹۷۱
رونمایی از کتاب «خیام شناخت» در مراسم بزرگداشت خیام نیشابوری
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در همایش بزرگداشت حکیم خیام نیشابوری از کتاب «خیام شناخت» شامل مجموعه مقالات بزرگداشت اين حکیم رونمایی کرد.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سید جواد جعفری ظهر امروز در همایش بزرگداشت حکیم خیام نیشابوری در نیشابور گفت : 28 اردیبهشت را روز تجلیل از اندیشیدن ، وروز تجلیل از تفکر وروز تجلیل از پرسیدن است.
جعفری اعلام کرد: شخصت خیام، دارای ویژگی های برجسته ای است و خوب پرسیدن از جمله امتیازات این شخصیت بزرگ است.
مدیرکل فرهنگ وارشاد خراسان افزود: برگزاری همایش تحت عنوان بررسی آثار احوال شخصیت ممتازی چون خیام درهرسال پسندیده است، بلکه اگر ما هرروز همایش بزرگی برای این شخصیت پرسشگر برگزار کنیم کار زیادی انجام نداده ایم.
جعفری تصریح داشت: شورای عالی انقلاب فرهنگی بستر مناسبی را فراهم کرده است که 28 اردیبهشت را روز ثابتی برای حکیم عمر خیام نیشابوری برشمرده تا اهل علم و متفکران، دانشمندان فرصتی پیدا کنند تا به این شخصیت برجسته بپردازند.
جعفری افزود: شخصیت های ارزشمندی نسبت به این همایش اقبال نشان می دهند و دراین همایش حضور پیدا می کنند و اینجانب مدت 10سال است که در این همایش شرکت می کنم و به فرهنگ مداری و ادب و رشدکمال و بزرگواری مردم نیشابور افتخار می کنم.
در ادامه این همایش از کتاب خیام شناخت، که شامل مجموعه مقالات بزرگداشت حکیم خیام نیشابوری می باشد توسط مدیر کل فرهنگ ارشاد خراسان و فرماندار نیشابور و ریاست دانشگاه آزاد رو نمایی شد که در این همایش توسط اساتید برجسته استان مقالاتی در بیان احوالات حکیم خیام نیشابور ارائه شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰