رئیس دانشگاه ایلام با کارکنان زن این دانشگاه دیدار کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۷۲۵۵

رئیس دانشگاه ایلام با کارکنان زن این دانشگاه دیدار کرد

نشست رئيس دانشگاه ایلام با کارکنان زن دیروز در محل سالن فرزانگان این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، نشست رئيس دانشگاه ایلام با کارکنان زن دیروز در محل سالن فرزانگان این دانشگاه برگزار شد.
 
در اين نشست، علي محمدي با اشاره به جايگاه و مقام زن در اسلام بيان داشت: زندگاني حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان يک الگو بي نظير در تاريخ بشريت مي درخشد.

وی افزود: در دوره رسالت پيامبر (ص) و زماني که آن حضرت از طرف مشرکان و دشمنانش در مکه قبل از هجرت مورد اذيت و آزار قرار مي گرفت حضرت فاطمه زهرا (س) با دلداري و غمخواري براي پدر بزرگوارش از طرف آن حضرت ام ابيها لقب گرفت که اين لقب درک بالا و وظيفه شناسي آن حضرت را نمايان مي سازد.

رئيس دانشگاه ایلام با اشاره به دفاع حضرت فاطمه زهرا (س) از ولايت امام علي (ع) گفت: زماني که در سقيفه حق امام علي (ع) را ناديده گرفتند و اکثريت آن را پذيرفتند اين وجود مبارک حضرت فاطمه زهرا (س) بود که با دفاع خود از ولايت امام علي (س) سند حقانيت و مظلوميت شيعه را رقم زد.

علي محمدي با اشاره به جايگاه حضرت فاطمه زهرا(س)در روايات اسلامي گفت: براساس روايات حضرت فاطمه زهرا(س)قرآن ناطق است و ما اگر مي خواهيم قدمي در عالم انسانيت بگذاريم بايد به طرف حضرت فاطمه زهرا(س) رفته و از او استمداد کنیم.

وی در پايان با اشاره به جايگاه والاي زن در مکتب اسلام گفت: هيچ مکتبي به اندازه اسلام براي زن قدر و منزلت قائل نيست و در حالي که مکاتب ديگر زنان را به طرز فجيعي به داخل اجتماع کشانده اند اسلام مي خواهد به زن به صورت يک انسان نگاه شود و در اين نگاه جنس مد نظر قرار نگيرد و در اين رابطه نوع رفتار زن از اهميت خاصي برخوردار است و بايد حجاب و عفاف را به نحو احسن رعايت کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار