وزیر صنعت، معدن و تجارت از توزیع گوشت قرمز با نرخ های جدید و پایین تر از سطح قیمت بازار خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی غضنفری در حاشیه همایش بهره وری و تولید ملی در جمع خبرنگاران گفت: برای تنظیم بازار مواد پروتئینی تدابیر خوبی پیش بینی شده است و باید نرخ های جدید در سطح بازار فراگیر شود.
وزیر صنعت ، معدن و تجارت گفت: مسئولان حوزه تنظیم بازار برای تامین اقلام پر مصرف ماه مبارک رمضان ذخایر کافی را پیش بینی کرده اند.
غضنفری از تدابیر ویژه برای ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: ذخیره سازی کافی درحال انجام است و قیمت ها هم روند کاهشی خواهد داشت.
غضنفری با بیان اینکه به زودی معاونت توسعه بازرگانی داخلی تدابیر و برنامه های ویژه ماه مبارک رمضان را اعلام می کند ، افزود: نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا ، فروش و تخفیف ویژه در این روزها پیش بینی شده است.
وزیر صنعت ، معدن و تجارت این موضوع گفت: استانداران در جلسات تنظیم بازار استان ، دولت را در تنظیم مناسب بازار کمک می کنند.
وی با تصریح بر این که ما نگرانی از تامین اقلام مورد نیاز مردم نداریم، گفت : نوسان های قیمتی در بازار به دنبال تلاطم و نوسان ارزی از اسفند ماه آغاز شد که با توجه به مدیریت بانک مرکزی و سایر دستگاه ها امیدواریم بازار آرامی را در پیش روی داشته باشیم.
وزیر صنعت ، معدن و تجارت با بیان اینکه قول کنترل قیمت مواد غذایی را تا پایان اردیبهشت و اوایل خرداد داده ایم ، گفت : این هفته خبرهای خوبی را دراین خصوص خواهیم داشت.
غضنفری درباره کاهش تولید خودرو گفت: هیچ مشکلی در حوزه خودرو و خودرو سازی وجود ندارد و برنامه های تولید را مدیران خودروساز تنظیم می کنند.
غضنفری در باره توافق بر سر نرخ 630 تومان برای هر لیتر شیر خام با دامداران مشروط به تامین نهاده های دام آنها با نرخ اسفند ماه هم گفت: شرکت پشتیبانی امور دام بلافاصله تمامی ذخایر برای خوراک دام و حتی طیور را در بازار آزاد کرد و حواله مستقیم علوفه در اختیار دامداری هاست.
وی افزود: با توجه به اینکه برخی دامداری ها سرمایه در گردش کافی برای خرید علوفه ندارند یک فرصت 45 روزه به آنها داده شده است، بسیاری از دامپروری ها و دامداری ها نرخ 630 تومان را اعمال می کنند و بقیه نیز همراهی می کنند.
غضنفری گفت: حدود 90 درصد از صنایع لبنی نرخ مصوب را رعایت می کنند و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان نیز منتظر تسویه حساب دامدار و صنایع لبنی در پایان ماه است.
وی گفت : دستگاه های نظارتی مانند تعزیرات حکومتی هم فعال هستند ، باید تولید کننده شیر و صنایع لبنی سود کنند و مردم هم گران نخرند.
وزیر صنعت ، معدن وتجارت همچنین درباره تولید کاغذ هم گفت: سال های بسیاری است که دولت نقشی در تولید ، توزیع و ذخیره سازی کاغذ قرار ندارد اما با انجمن های مرتبط با این حوزه تعامل را داریم و امیدواریم با ساخت دو کارخانه تولید کاغذ ، تولید افزایش یابد.
غضنفری ادامه داد : هم اکنون درتقسیم بندی ثبت سفارش واردات کاغذ با ارز نرخ مرجع محاسبه می شود.
وی با بیان این که 24 قلم جزو کالاهای اساسی است و ارز با نرخ مرجع برای آنها داده می شود، گفت: کالاهایی همچون کاغذ در یک سطح پایین تر از اقلام اساسی قرار دارد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت : حدود 4 هزار ردیف تعرفه ای با تخصیص ارز با نرخ مرجع وارد کشور می شود و برای واردات مواد اولیه تولید، کالاهای نیمه ساخته تولیدی، مواد واسطه ای تولیدی، تجهیزات وماشین آلات و کالای اساسی ارز با نرخ مرجع پرداخت می شود.