وزارت آموزش و پرورش كمترين ميزان تخلفات اداري را دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۸۲۵
مديركل دفتر هماهنگي هيئت هاي رسيدگي به تخلفات اداري وزارت آموزش و پرورش:

وزارت آموزش و پرورش كمترين ميزان تخلفات اداري را دارد

مديركل دفتر هماهنگي هيئت هاي رسيدگي به تخلفات اداري وزارت آموزش و پرورش گفت: اين وزارتخانه با 99/3 درصد نسبت به ساير دستگاه ها و سازمان ها پايين ترين ميزان تخلفات اداري را دارد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از زاهدان، فتاح ختار ديروز هفتم بهمن ماه در گردهمايي هيئت هاي رسيدگي به تخلفات اداري آموزش و پرروش منطقه 5 كشور، اظهار داشت: اميد است در آينده نزديك اين ميزان تخلفات ادراي نيز به صفر برسد.

وي افزود: ميزان تخلفات ادراي آموزش و پرورش منطقه 5 كشور امسال در مقايسه با سال گذشته 5/7 درصد كاهش يافته است.

فتاح ختار با بيان اينكه رسيدگي به تخلفت و صدور احكام متناسب با آن به صورت جدي در حال پيگيري است، تصريح كرد: با تقويت توانمندي ها، همگرايي و وحدت بين اعضاي هيئت هاي رسيدگي مي توان از بروز تخلفات جلوگيري كرد.

ابراهيم اعتصام، رئيس سازمان آموزش و پرورش سيستان و بلوچستان در اين نشست با ارائه گزارش عملكرد اين سازمان، به دستاوردهاي مهم آموزشي انقلاب اسلامي در استان اشاره كرد.

وي خاطرنشان كرد: اين تلاش ها مرهون توجه ويژه مسئولان نظام مقدس جمهوري اسلامي به مقوله آموزش و پرورش است كه با تداوم آن به جايگاه رفيع علمي و پژوهشي دست خواهيم يافت./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار