دوازدهمین دادگاه فساد بزرگ مالی یکشنبه 7 خرداد برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۸۳۶۵

دوازدهمین دادگاه فساد بزرگ مالی یکشنبه 7 خرداد برگزار مي‌شود

رئیس شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی از برگزاري دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی در یکشنبه هفته آینده (هفتم خرداد) خبر داد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» قاضی ناصر سراج از برگزاري دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی در یکشنبه هفته آینده (هفتم خرداد) خبر داد و گفت: قرار است در این جلسه دادگاه، 15 متهم پرونده از 32 متهمی که کیفرخواست آنان در بخش نخست صادر شده بود، حضور پیدا کنند اما به اتهامات شش نفر از این متهمان پرونده رسیدگی خواهد شد.

وی گفت: در جلسه اخیر به اتهامات 5 متهم پرونده در دو نوبت صبح و عصر رسیدگی و آخرین دفاع از متهمان دریافت شد.

قاضی سراج گفت: تعدادی از متهمان دوازدهمین جلسه دادگاه فساد بزرگ مالی جدید هستند و باید تفهیم اتهام شوند.

وی افزود: در دو جلسه آینده رسیدگی به اتهامات 32 متهم پرونده فساد بزرگ مالی که در بخش نخست کیفرخواست آنان صادر شده بود به پایان خواهد رسید.

قاضی سراج گفت: قبل از پایان رسیدگی به اتهامات این 32 متهم پرونده و تصمیم گیری درباره این متهمان، رسیدگی به اتهامات متهمان دیگر آغاز نخواهد شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار