کد خبر:۱۸۸۵۶۲
مسابقات پلهای ماکارونی در دانشگاه یاسوج برگزار شد
دومین مسابقات پلهای ماکارونی به همت انجمن علمی عمران دانشگاه یاسوج، در این دانشگاه برگزار شد.
کورش گودرزی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ياسوج، با اشاره به برگزاري دومین مسابقات پل های ماکارونی استان کهگیلویه و بویراحمد در دانشگاه یاسوج تصريح كرد: تعداد گروه های شرکت کننده در این مسابقات 18 گروه از دانشگاه های پیام نور، آزاد و دولتی استان در دانشگاه یاسوج است.
رئیس دانشکده فنی دانشگاه یاسوج هدف از برگزای این مسابقات را تحقق سه رویکرد علمی دانشجویی عنوان کرد و گفت: نخستن رویکرد ما در این مسابقات تقویت روحیه تیمی در بین دانشجویان می باشد.
وی به دو رویکرد دیگر اشاره کرد و افزود: ایجاد فضای با نشاط علمی در دانشگاه و پیاده کردن تئوری هایی که دانشجویان در طول دوران تحصیل یاد می گیرند برای عملیاتی شدن و روش های ساده ای مثل مسابقات پل های ماکارونی از دیگر اهداف این مسابقات است.
گودرزی نبود حمایت های مالی از سوی دانشگاه به خاطر محدودیت های اعتباری را مهم ترین مشکل برگزاری این مسابقات عنوان کرد و گفت: در سطح استان نیز پذیرش چنین مسابقاتی از سوی شرکت ها و صنایع شناخته شده و توجیه پذیر نیست و امیدواریم در سال های آتی بتوانیم از حمایت این شرکت ها در برگزاری مسابقات کمک بگیریم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰