معافيت برگزيدگان جشنواره بسيج دانشجويي از خدمت سربازي
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر صادق واعظ زاده در جمع خبرنگاران افزود: جشنواره دانشجويان مبتكر و نوآور بسيجي در رديف جشنواره هاي معتبر ملي است كه بنياد ملي نخبگان از مجريان برتر طرح ها و اختراعات اين جشنواره حمايت خواهد كرد.
وي خاطرنشان كرد: بسيج يك بسيج نخبه پرور در كشور است كه بنياد ملي نخبگان مانند ديگر مراكز علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي از اين مركز حمايت مي كند.
معاون علمي و فناوري رياست جمهوري در خصوص پارك هاي علم و فناوري در كشور افزود: از پارك هاي علم و فناوري حمايت ويژه اي شده زيرا اين مراكز در تجاري سازي علم و فناوري نقش مهمي در كشور ايفا مي كنند.
واعظ زاده عنوان كرد: غير از منابع مالي مشخص شده در خصوص پارك هاي علم و فناوري منابع ديگري در اختيار اين مراكز گذاشته مي شود كه از طريق دستور العمل هاي مشخص اين منابع مازاد در اختيار كليه پارك هاي علم و فناوري در سراسر كشور گذاشته مي شوند./انتهاي پيام/