اولین بیانیه مجلس نهمي‌ها در محکومیت کشتار مردم سوریه توسط تروریست‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۸۹۳۷

اولین بیانیه مجلس نهمي‌ها در محکومیت کشتار مردم سوریه توسط تروریست‌ها

248 منتخب مردم در مجلس نهم شورای اسلامی کشتار وحشیانه مردم مظلوم حمص و حوله توسط تروریست ها را محکوم کردند.
به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، 248 منتخب مردم در مجلس نهم شورای اسلامی در بیانیه ای کشتار وحشیانه مردم مظلوم حمص و حوله را محکوم کرده و از شورای امنیت خواستند از اعزام تروریست ها و محموله های سلاح به سوریه جلوگیری نمایند.
 
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
 
کشتار مردم حله و حمص در سوریه یادآور جنایت های بی رحمانه صهیونیست ها در صبرا و شتیلا و نماد بارز اقدامات تروریستی و کشتار جمعی در این مقطع از تاریخ بشریت است.
 
بدون تردید با توجه به حمایت های آشکار و پنهان کشورهای غربی از تروریست های سازمان یافته که از طریق برخی همسایگان سوریه به درون این کشورها اعزام می شوند مسئولیت این جنایت وحشیانه که 33 کودک در آن کشته شده اند برعهده این کشورهاست و امروز آمریکا باید پاسخگوی سیاست های غلط خود در سوریه باشد.
 
ما منتخبان ملت ایران این جنایت وحشیانه را شدیدا محکوم می نماییم و از شورای امنیت می خواهیم از اعزام تروریست ها و محموله های سلاح به سوریه جلوگیری کند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار