لزوم فعال شدن كميسيون سياسي اقتصادي در سطح سيستان و بلوچستان
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از زاهدان،قانع زاده هشتم بهمن ماه در جلسه بررسي روابط و توسعه فعاليت هاي اقتصادي استان با كشورهاي همجوار، بر توسعه فعاليت هاي اقتصادي ميان ميان مناطق مرزي جنوب سيستان و بلوچستان و كشورهاي همسايه تاكيد كرد.
وي با اشاره به طرح هاي جديد وزارت امور خارجه در خصوص روابط با كشورهاي حوزه آسياي غربي، افزود: بهره گيري از تمام ظرفيت ها، قابليت ها و امكانات اقتصادي موجود منطقه از جمله؛ بازارچه هاي مرزي ريمدان و پيشين و آسيب شناسي مبادلات تجاري و اقتصادي مي تواند به رونق اقتصادي منطقه بيش از پيش كمك كند.
علي باطني، فرماندار چابهار نيز در اين جلسه با اشاره به آمادگي چابهار براي توسعه مبادلات با كشورهاي همسايه، خواستار فعال شدن كميسيون سياسي اقتصادي در سطح استان براي بررسي راه هاي توسعه و مبادلات در قالب همايش مشترك تجاري و بازرگاني با كشورهاي همسايه شد./انتهاي پيام/