15خرداد نقطه عطف تاريخ‌شيعه است/مسئولان به وظيفه‌خود درقبال 15خرداد عمل كنند/15خرداد اولين جرقه‌فرج بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۹۸۹۲
آيت‌الله علم‌الهدي در مراسم سالگرد 15 خرداد:

15خرداد نقطه عطف تاريخ‌شيعه است/مسئولان به وظيفه‌خود درقبال 15خرداد عمل كنند/15خرداد اولين جرقه‌فرج بود

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عضو مجلس خبرگان رهبري 15 خرداد را نقطه عطف تاريخ شيعه دانست و گفت: 15 خرداد 42 باعث برگشت تاريخ شد و ...
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، آيت‌الله علم الهدي در مراسم سالگرد قيام 15 خرداد 42 كه صبح امروز در مهديه تهران برگزار شد، ضمن اشاره به همزماني سالگرد اين قيام با ولادت اميرالمومنين و رهبري حضرت آيت‌الله خامنه‌اي گفت: همزماني سالروز رهبري علي زمان و علي انسانيت و از طرفي 15 خرداد نمايشگر يك ارتباط واقعي است.

علم‌الهدي ادامه داد: نظام عادلانه علوي را مي‌توان در مديريت مدافعانه علي زمان ديد و 15 خرداد به عنوان يوم‌الله عزيز انقلاب نقطه جرقه گرايش انسان و امت به تبار اهل بيت است.
 
عضو مجلس خبرگان رهبري با اشار به سالروز ولادت مولاي متقيان علي عليه‌السلام افزود: واقعه عظيم ولادت اميرالمومنين در تاريخ انسانيت و انبيا‌ء الهي سابقه نداشته و همگان را متوجه اين موجود آسماني كرد تا به جهان پيام دهد كه علي عليه‌السلام چه واقعيت بزرگي است.
 
وي با بيان اينكه اميرالمومنين از زمان پيامبر تا بعد از آن مورد بي‌مهري قرار گرفت، تصريح كرد: محور همه تحولات تاريخ در دو قرن پس از پيامبر مظلوميت علي عليه‌السلام و خاندان ايشان بوده است.

علم الهدي با اشاره به قيام 15 خرداد 42 خاطر نشان كرد: بعد از 1400 سال اولين مرتبه‌اي كه يك حركت مردمي براي حمايت از علي عليه‌السلام اتفاق افتاد 15 خرداد 42 بود كه اين حركت مردمي، خودجوش و مبتني بر عشق به علي عليه‌السلام بوده است.

امام جمعه مشهد با بيان اينكه چنين تحركي از روز ولادت اميرالمومنين تا 15 خرداد 42 به عنوان حركت دلدادگان علي عليه‌الاسلام بي‌سابقه بوده است يادآور شد: قيام 15 خرداد 42 حركتي حساب شده و برنامه‌ريزي شده نبود و زماني كه مردم متوجه دستگيري مرجع خود شدند اين حركت خودجوش و مردمي ايجاد شد.

وي 15 خرداد را نقطه عطف تاريخ شيعه دانست و ادامه داد: 15 خرداد 42 باعث برگشت تاريخ شد و جريان امت اسلام تغيير كرده و به جريان حمايت از علي عليه‌السلام و تبار ايشان تبديل شد.
 
علم الهدي با اشاره به رابطه بيداري اسلامي و قيام 15 خرداد 42 اضافه كرد: امروز در دنيا با سينه به استقبال گلوله رفتن رايج شده و نمونه‌هاي آن را در مصر، بحرين و ديگر كشورهاي اسلامي شاهد هستيم اما تا روز 15 خرداد 42 چنين مسئله‌اي سابقه نداشت و براي اولين بار در اين روز اين حركت بوجود آمد.
 
امام جمعه مشهد 15 خرداد را جرقه فرج عنوان كرد و افزود: هم اكنون اين جرقه وسعت پيدا كرده و هر چقدر شعاع آن فراگير شود به فرج نزديك مي شويم و زماني كه شعله آن دنيا را فرا گيرد حضرت مهدي (عج) ظهور خواهد كرد.

آيت‌الله علم‌الهدي با بيان اينكه امروز قيام 15 خرداد از مرزهاي كشور ما خارج شده است تصريح كرد: 15 خرداد تا جايي پيش مي‌رود كه علي عليه‌السلام و تبار وي در جهان حاكم شود.
 
وي در پايان خطاب به مسئولين ضمن يادآوري مقاومت مردم در راستاي پيروزي انقلاب گفت: مسئولين در دولت، مجلس و قوه قضائيه بايد بفهمند كه كارگزار چه نظامي بوده و بايد به گونه‌اي عمل كنند كه نورافشاني 15 خرداد و گرايش جهان به علي عليه‌السلام را در دنيا گسترش دهند.
پربازدیدترین آخرین اخبار