کلنگ‌زنی بزرگترین مجتمع پزشکی و رفاهی بیماران MS کشور در زنجان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۰۱۴۶
همزمان با اعیاد شعبانیه صورت مي‌گيرد؛

کلنگ‌زنی بزرگترین مجتمع پزشکی و رفاهی بیماران MS کشور در زنجان

مدیرعامل جمعیت MS  استان زنجان از کلنگ زنی و احداث نخستین و بزرگترین مجتمع پزشکی و رفاهی بیماران MS کشور همزمان با اعیاد شعبانیه در زنجان خبر داد.
اسماعیل رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، تصريح كرد: نخستین و بزرگترین مجتمع پزشکی و رفاهی بیماران MS کشور همزمان با اعیاد شعبانیه در زنجان كلنگ زني مي شود. 
 
وي افزود: این مجتمع پزشکی و رفاهی در زمینی به مساحت 5000 مترمربع احداث می‌شود.
 
مدیرعامل جمعیت MS استان زنجان با بیان اینکه پروژه مجتمع پزشکی و رفاهی بیماران ام اس با زیربنایی نزدیک به 4000 متر مربع احداث می‌شود، ادامه داد: اعتبار برآورد شده برای احداث این مجموعه، 30 میلیارد ریال است.
 
رحمانی خاطرنشان کرد: مجتمع پزشکی و رفاهی بیماران MS زنجان در سه طبقه و با دسته بندی فضاهای تخصصی و پاراکلینیکی، بستری و درمانی، ورزشی، رفاهی، فرهنگی و پانسیون و اداری با مشخصات سازه طبق استانداردها و مقررات ساختمان و اصول حاکم بر موسسات پزشکی، فرهنگی و ورزشی ساخته می‌شود.
 
وي همچنین به ویژگی‌های محل احداث این مجتمع اشاره کرد و گفت: زمین مورد نیاز در یک موقعیت عالی در جاده گاوازنگ است و به سایر خدمات از جمله راه دسترسی مناسب، خدمات تخصصی و فوق تخصصی دسترسی دارد؛ چرا که در ضلع شمالی پردیس اصلی دانشگاه علوم پزشکی زنجان قرار گرفته و از نظر در دسترس بودن در کنار جاده اصلی مجموعه تفریحی ائل داغی قرار دارد.
 
مدیرعامل جمعیت MS استان زنجان ادامه داد: امیدواریم به یاری خداوند و کمک مردم خیر مجتمع پزشکی و رفاهی بیماران ام اس زنجان در سال 93 برای خدمت به بیماران به بهره برداری برسد.
 
رحماني با اشاره به اینکه جمعیت، رابط و حلقه اتصال توان توانمندان و نیاز نیازمندان است، افزود: از همه کسانی که می‌توانند در این زمینه ما را یاری کنند، درخواست یاری و تشریک مساعی فکری، هم اندیشی مادی و معنوی به حد وسع داریم.
 
وي ادامه داد: در یک فراخوان عمومی نیازهای پروژه قبل از کلنگ زنی اعلام می‌شود تا با تاثیرگذاری و ضریب نفوذی که خیرین، معتمدین، شخصیت‌های نیکوکار، هنرمندان، ورزشکاران، هیئت‌های مذهبی و بازاریان در جامعه دارند به عنوان سفیران حامی MS همیاران MS را برای احداث این پروژه مشارکت دهند.
 
مدیرعامل جمعیت MS استان زنجان در پایان گفت: در اهداف جمعیت تحقق خدمات پزشکی و رفاهی مورد تاکید قرار گرفته است که این امر بر لزوم داشتن یک مجتمع پزشکی و رفاهی به عنوان یک برنامه میان مدت و زیربنایی در ارتقای کیفیت و امید به زندگی، مسائل درمانی، آموزشی، مراقبتی، حمایتی و پشتیبانی مبتلایان و خانواده‌ها مطرح است.
پربازدیدترین آخرین اخبار