شعبه دانشگاه آزاد در جزیره ابوموسی راه‌اندازی می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۰۱۹۸
در آینده ای نزدیک؛

شعبه دانشگاه آزاد در جزیره ابوموسی راه‌اندازی می‌شود

معاون اداری و مالی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد از تخصیص بودجه راه‌اندازی یک شعبه دانشگاه آزاد در جزیره ابوموسی خبر داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، محمد خجسته امروز در حاشیه بازدید از واحدهای دانشگاه های آزاد در هرمزگان در جلسه شورای اداری منطقه 15 این دانشگاه در قشم اظهار داشت: با توجه به بنیه مالی هر واحد و مرکز دانشگاهی در منطقه 15 این بودجه از 10 تا 100 میلیون ریال با نظر سازمان مرکزی دانشگاه به افتتاح این مرکز دانشگاهی تخصیص داده می شود و به زودی این دانشگاه در این جزیره شعبه ای خواهد داشت.
 
وی در ادامه تامین امکانات رفاهی، امنیت شغلی و افزایش حقوق و مزایا را از اهداف مهم این حوزه اعلام کرد و بیان داشت: در این راستا موسسه خدماتی و رفاهی «خرد» تاسیس شد و گام های بعدی جهت ایجاد «بانک دانشگاه» و ارتقاء سطح رفاهی کارکنان و اعضای هیات علمی نیز در حال انجام است.

معاون اداری و مالی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تاکید بر قانون مداری، از پذیرش نیروی مازاد و خارج از عرف و ضوابط اداری دانشگاه آزاد اسلامی انتقاد کرد.
 
خجسته افزود: هیچ واحدی مجاز نیست خارج از ضوابط قانونی و بدون توجه به بخشنامه های سازمان مرکزی نیروی کار جذب کند و راوبط را بر ضوابط ترجیح دهد.
 
وی تصریح کرد: روسای واحد ها و معاونین اداری مالی دانشگاه ها موظفند بر روند اجرایی شدن بخشنامه ها نظارت کامل و کافی داشته باشند و پاسخ گوی تمام موارد خارج از ضوابط دانشگاه نیز باشند.
 
معاون اداری و مالی دانشگاه همچنین در پاسخ به سوال تعطیلی پنجشنبه ها در ادارات و سازمان های دولتی هرمزگان گفت: ما نیز در راستای  هماهنگ بودن با ادارات و سازمان های دولتی استان هرمزگان و جلوگیری از دیدگاه تقابل با برنامه های دولت، این درخواست را با ریاست دانشگاه مطرح و نتیجه را به زودی اعلام خواهیم کرد.

لازم به ذکر است، در این سفر اسدی، معاون علوم پزشکی؛ حمید عباسی، عمرانی و دبیر کمیسیون معاملات سازمان مرکزی و روسای واحدها و مراکز منطقه 15 دانشگاه آزاد، فرماندار، شهردار و اعضای شورای شهر و جمعی از معتمدین شهرستان قشم حضور داشتند.
پربازدیدترین آخرین اخبار