اقدامات كميته نيروهاي مسلح استان اصفهان در ايام دهه فجر تشريح شد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اصفهان، سردار ملكي، جانشين فرمانده سپاه صاحب الزمان استان اصفهان ديروز در جمع خبرنگاران از مهمترين اقدامات اين كميته را برگزاري صبحگاه مشترك ارتش، سپاه و نيروهاي انتظامي در روز 14 بهمنماه، اقامه نماز وحدت در روز 15 بهمن به امامت آيتالله مظاهري و كوهگشت مشترك نيروهاي مسلح در در روز 18 بهمن ماه ذكر كرد.
وي همچنين مهمترين اقدامات سپاه استان اصفهان در ايام بزرگداشت سيامين سالگرد انقلاب را ارائه سرويس رايگان توسط درمانگاههاي نيروهاي مسلح، افتتاح سه پروژه فروشگاه براي اتكا، برگزاري جلسه ميان فرماندهان ارتش، سپاه و نيروي انتظامي و تجليل از 30 فرمانده شايسته نيروهاي مسلح استان ذكر كرد.
ملكي همچنين همايش روحانيون نيروهاي مسلح، تجليل از زنان شاغل در اين نيرو، بيان خاطرات توسط راويان دفاع مقدس در مدارس، نامه نوجوانان بسيجي به نوجوانان غزه، اعزام اولين اردوهاي راهيان نور به مناطق جنوب كشور و ديدار با خانوادههاي شهدا و جانبازان را از ديگر برنامههاي اين كميته در ايام دهه فجر دانست.
بر اساس اين گزارش، برپايي همايش حجاب و عفاف، يادواره شهداي دانشآموز و همايش امداد و نجات از ديگر برنامههاي سپاه صاحب الزمان اصفهان در اين ايام ميباشد.
عبدالرضا آقاخاني، معاون هماهنگ كننده فرماندهي انتظامي اصفهان نيز در اين جلسه مهمترين اقدامات نيروي انتظامي در ايام دهه فجر را برقراري نظم و مقررات عبور و مرور در سطح استان در روزهاي 12 و 22 بهمن ماه عنوان كرد.
وي در ادامه افزود: تجليل از هنرمندان ناجا، جمعآوري آثار فرهنگي ناجا، مسابقات نقاشي و عكس انقلاب، تجليل از مبتكرين و محققين ناجا، تقدير از خانواده شهدا و جانبازان ناجا و تجليل از 30 نفر از كارمنداني كه در ايام انقلاب سال 57 متولد شدهاند، از ديگر برنامههاي ناجا در ايام دهه فجر انقلاب اسلامي ميباشد./انتهاي پيام/