سياه نمايي از دولت باعث سستي مردم مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۱۱۷
عسگر اولادي:

سياه نمايي از دولت باعث سستي مردم مي‌شود

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به خواست مقام معظم رهبري در خصوص برگزاري باشكوه انتخابات آتي رياست جمهوري گفت: بايد صميمانه و از روي اخلاص از دولت انتقاد كنيم نه اينكه با سياه‌نمايي بر تمام خوبي‌ها چشم ببنديم.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اصفهان، حبيب الله عسگر اولادي روز گذشته در جمع بيش از 200 مبارز و پيشگام انقلاب در اصفهان، رشد منيت ناشي از بزرگ بيني كارهاي خوب را بزرگترين خطر در اسلام دانست و اظهار داشت: در يك چنين شرايطي كه از نظر بين المللي رشد اسلام گرايي بسيار گسترده و در تاريخ اسلامي بي سابقه است نبايد كاري كنيم كه خوبي هاي ما رشد منيت را به همراه داشته باشد.

وي در ادامه گفت: مراقب باشيم در هر مسئوليتي كه هستيم انتقادات را تحمل كنيم كه قدرت تحمل داشتن از دستورات قرآني و از ويژگي هاي انبياست.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ضرباتي كه اسرائيل از دو جنگ 33 روزه و 22 روزه متحمل شده است، تصريح كرد: برخي از شخصيت هاي رژيم صهيونيستي در اين دو نبرد از موضع شكست، اعتراف كردند كه حماس و حزب الله تربيت يافتگان ايران هستند و حتي باور نمي كردند كه ساخت موشك توسط همين مبارزان صورت گرفته باشد و آن را به ايران نسبت مي دادند.

عسگراولادي با اشاره به اهميت انتخابات دهم رياست جمهوري گفت: مقام معظم رهبري از ما مي خواهند تا در راه انقلاب جمهوريت و اسلاميت را حفاظت كنيم؛ چرا كه اسلاميت با ولايت پذيري و جمهوريت با شركت مردم و به دست آوردن راي بالاتر براي رياست جمهوري محقق مي شود.

وي تاكيد كرد: رهبري هر كسي كه بيشترين راي را بياورد تا آخر دوره مورد حمايت قرار مي دهند.

حجت الاسلام سالك، از پيشگامان انقلاب نيز در اين جلسه مهمترين وظيفه را در عرصه كنوني گسترش اقتدار فرهنگي در جهان دانست و گفت: مهمترين خطر براي دشمن در حال حاضر اسلامگرايي و توجه به شيعه حتي در درون نيروهاي خود است.

وي با اشاره به نقش حضرت امام در قرار دادن جامعه در مسير اصلاحي اسلامي خود گفت: امام در راستاي نهضت عاشورا و هدف انبيا با اداره افكار، جامعه بشريت را به سمت اصلاح انديشه و فكر براساس آيات و روايات پيش برد كه اين همان كار انبياست.

سالك از جمله شاخصه هاي ويژه مكتب امام را تلاش براي گسترش بيداري مردم، مبارزه با تبعيض نژادي و اجراي عدالت، تحقق احكام الهي با كسب كليد قدرت، استفاده از پشتوانه مردمي با رشد بيداري آنها، معرفي اسلام ناب، معرفي دقيق دشمن و نقشه ها و توطئه هاي آن و تقويت بنيه هاي وحدت امت هاي اسلامي دانست و افزود: حضرت امام (ره) با ترسيم خط فكري حركت آينده انقلاب را براي همه روشن كردند و اكنون دكترين شيعه براي جهانيان، همان سخنراني پيامبر در غدير است.

اين مبارز زمان انقلاب در بخش ديگري از سخنان خود به توجه و نگراني مقام معظم رهبري نسبت به توطئه دشمن در عرصه فرهنگي اشاره كرد و ادامه داد: امروز نظام ما از اقتدار سياسي، ايدئولوژيك و نظامي بالايي در جهان برخوردار است و با احياي ارزش هاي امام و انقلاب رشد اسلام گرايي در جهان آغاز شده است؛ به طوري كه ملت هاي جهان با شعار «مرگ بر آمريكا» و «مرگ بر اسرائيل» در مقابل جهان استكبار صف كشيده اند.

وي خاطرنشان ساخت: اكنون دوران تحقق اقتدار فرهنگي در جهان است؛ چرا كه جبهه استكبار با نااميدي از توطئه هاي مختلف، دور تازه اي از توطئه هاي خود را در قالب جبهه فرهنگي و با پشتوانه رشد ارتباطات عليه انقلاب تدارك و تهيه كرده است.

سالك پيروزي جنگ 33 روزه حزب الله و 22 روزه حماس را از ثمرات انقلاب ما در جهان عنوان كرد و گفت: اكنون مهمترين خطر براي اسرائيل گرايش به شيعه حتي در دل فلسطين اشغالي است و اين نويدي است كه آينده از آن اسلام ناب محمدي (ص) است كه با حلقه صالحان حول مقام معظم رهبري رو به گسترش است.

اين فعال سياسي در پايان تاكيد كرد: بايد با رشد معنويت، ديني كردن فضاي جامعه، حفظ وحدت رويه دستگاه هاي تبليغاتي و دوري از نفاق، مراقب پوسيدگي از درون باشيم.

لازم به ذكر است، در ادامه اين مراسم كه با حضور استاندار اصفهان برگزار شد، از حجت السلام سالك، حسن حداد، زهتاب و صدر به عنوان پيشگامان انقلاب تقدير شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار