کد خبر:۱۹۱۲۴۶
انتقاد آيتالله مكارم از «گراني ها» و «عملكرد ارشاد و صدا و سيما»
آيتالله مكارم شيرازي از گسترش گراني ها و عملكرد وزارت ارشاد و صدا و سيما انتقاد كرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از قم، آيتالله مكارم شيرازي صبح امروز در ديدار با علي لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي كه در دفتر معظمله برگزار شد، با اشاره به اينكه صدا و سيما در عرصه مسائل اخلاقي و فرهنگي آنطور كه بايد و شايد عملكرد مطلوبي نداشته، اظهار داشت: البته در اين ميان نهادهاي فرهنگي همچون وزارت ارشاد نيز به علت ضعف نظارت بر فيلمها و آثار هنري عملكرد مورد انتظار را نداشته است.
وي افزود: توجه به مسائل فرهنگي و مقابله با پديده هاي ضدفرهنگي يكي از مهمترين مطالبات مردم متدين ما است كه نبايد نسبت به آن از سوي مسئولان بيتوجي صورت گيرد.
اين مرجع تقليد در ادامه با انتقاد از گسترش گرانيها و تورم در جامعه خاطرنشان كرد: مردم امروز انتظار دارند كه مسئولان به مقابله ريشهاي با گراني و تورم بپردازند و از برخوردهاي شعاري پرهيز كنند.
آيت الله مكارم شيرازي اضافه كرد: طبعا مقابله با گرانيها نيازمند جديت مسئولان و پيگيري آنها در حل مشكلات است و در اين خصوص، مجلس شوراي اسلامي نيز بايد به رسالت خطير خود عمل كند.
وي با اشاره به معضل بدحجابي در جامعه گفت: اقدام نيروي انتظامي در مقابله با هنجارشكنيها و بدحجابيها اقدام مباركي است كه نبايد جلوي آن را گرفت؛ بلكه بايد نيروي انتظامي را حمايت هم كرد.
اين استاد برجسته حوزه علميه قم در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به مسئله بانكداري اظهار داشت: يكي از گلايههاي مهم مردم در شرايط فعلي بحث جريمه ديركرد بانكها است كه اين مسئله برخلاف دستور سريع شرع مقدس ميباشد؛ ولو اينكه نام آن را بانكداري اسلامي بگذاريم.
گفتني است در ابتداي اين ديدار رئيس مجلس به تشريح اقدامات مجلس هشتم و نيز تبيين برنامهها و سياستگذاري هاي مجلس نهم در دوره جديد پرداخت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰