انجمن نهج‌البلاغه و صحيفه سجاديه دانشگاه آزاد قزوين به عنوان انجمن برتر كشور انتخاب شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۱۲۷۶

انجمن نهج‌البلاغه و صحيفه سجاديه دانشگاه آزاد قزوين به عنوان انجمن برتر كشور انتخاب شد

انجمن نهج‌البلاغه و صحيفه سجاديه دانشگاه آزاد قزوين روز گذشته از سوي دبيرخانه مركز جشنواره ملي نهج‌البلاغه دانشگاهيان كشور، به عنوان انجمن برتر كشور انتخاب و معرفي شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوين، انجمن نهج البلاغه و صحيفه سجاديه دانشگاه آزاد قزوين به دليل فعاليت هاي گسترده و چشمگير روز گذشته در مراسمي با حضور حجت الاسلام دادگر، دبير ششمين جشنواره نهج البلاغه دانشگاهيان كشور به عنوان گروه مطالعاتي برتر در بين دانشگاه هاي كشور تقدیر شد.
 
اين انجمن در سال 89 با محوريت فعاليت هاي مطالعاتي، پژوهشي و فرهنگي با حمايت هاي مسئولان در دانشگاه آزاد قزوين راه اندازي شد و در اين مدت، فعاليت هاي موفقي در سطح دانشگاه همچون برگزاري ويژه برنامه غدير، نشست هاي مطالعاتي، كسب مقام هاي برتر اعضاي انجمن در كنگره ها و جشنواره هاي ملي و استاني و از همه مهم تر چاپ و انتشار كتاب «سرچشمه حكمت» با همكاري معاونت فرهنگي دانشگاه صورت گرفته است.
 
همچنین تقدير از كتاب «سرچشمه حكمت» در جشنواره نشريات و آثار فرهنگي و هنري دانشگاه هاي منطقه 12 دانشگاه آزاد از ديگر عناويني بود كه اين انجمن موفق به كسب آن شده است.
 
اين انجمن به عنوان تنها گروه براي ارائه دست آوردها و نيز انتقال تجربيات كاري از سوي دبير ششمين جشنواره نهج البلاغه دانشگاه هاي سراسر كشور به شهر مشهد دعوت و پس از ارائه و انتقال تجربيات اعضا به دانشجويان شركت كننده در اين جشنواره با استقبال حاضران مواجه شد و درخواست هاي مكرر دانشجويان مبني بر چاپ يك دوره ديگر از كتاب «سرچشمه حكمت» از دست آوردهاي اين حضور بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار