کد خبر:۱۹۱۹۴۲
مدیرکل بنیاد شهید لرستان خبر داد:
اختصاص 2 میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی قبور شهدای لرستان
مدیرکل بنیاد شهید و امو ایثارگران استان لرستان از اختصاص نزدیک به دو میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی قبور شهدای استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، اسکندری شب گذشته در آیین رونمایی از کتاب خاطرات پنج تن از سرداران شهید استان لرستان در محل استانداری تصریح کرد: با مساعدت استاندار نزدیک به دو میلیارد تومان اعتبار خارج از اعتباراتی که اختصاص یافته به امر ساماندهی قبور شهدای لرستان اختصاص یافت.
وی از استاندار لرستان به عنوان خادم خانواده های معظم شهدا در استان نام برد و افزود: استاندار لرستان روزانه با خانواده های شهدا دیدار دارد که بخشی از این دیدارها در راستای رسیدگی به مشکلات این خانواده ها صورت می گیرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امو ایثارگران لرستان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا دانست و گفت: در این راستا فعالیت های زیادی انجام شده که از جمله آن ها می توان به ثبت 140 هزار اثر شهدای استان لرستان در سامانه ملی مرکز اسناد ایثارگران کشور اشاره کرد که کار ارزنده و ماندگاری است.
اسکندری با بیان اینکه 1113 وصیت نامه از شهدای لرستان که دستخط شهدا و یا به امضای شهدا رسیده در این استان موجود است، تصریح کرد: برای چاپ کتاب وصیت نامه شهدا 80 درصد کار انجام شده است و امیدواریم این کتاب در سال 91 چاپ شود.
وی با اشاره به اینکه کار فرهنگ اعلام شهدای استان به پایان رسیده و آماده چاپ است ابراز امیدواری کرد که این کتاب تا هفته دفاع مقدس به چاپ برسد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰