نبود الگوی مناسب برای جوانان از معضلات امروز جامعه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۲۸۸۱
مسئول دفتر آیت‌الله شیرازی:

نبود الگوی مناسب برای جوانان از معضلات امروز جامعه است

مسئول دفتر آیت‌الله شیرازی گفت: امروز یکی از معضلاتی که در جامعه وجود دارد، این است که جوانان ما الگوی قابل قبولی در پیش روی خود نمی‌بینند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حجت الاسلام مرتضی شیرازی امروز در نشست خبری در دفتر آیت الله سید محمد باقر شیرازی ضمن گرامیداشت اعیاد شعبانیه بیان داشت: وجود این اعیاد و روزهای سعید، بهانه ای است برای همه انسان ها در کسب معرفت و اینکه روش های تعالی را به منصه ظهور برسانند.
 
وي همچنین با اشاره به ویژگی های شخصیتی حضرت علی اکبر (ع) و همزمانی آن با روز جوان، خاطرنشان کرد: خوب است که مجموعه های فرهنگی و دینی به بهانه اين روز تلاش کنند تا ابعاد مختلف زندگی ایشان را به عنوان یک الگو برای جوانان ما مطرح کنند.

مسئول دفتر آیت الله شیرازي تصریح کرد: متأسفانه امروزه جوانان ما از شبیخون فرهنگی که در بین آنان بسط داده شده است، پیروی می کنند.

شيرازي ادامه داد: امروز یکی از معضلاتی که در جامعه وجود دارد این است که جوانان ما یک الگوی قابل قبول را در پیش روی خود نمی بینند.
 
وي عنوان كرد: جوانان ما به محض دیدن یک فیلم یا برنامه های بعضی از شبکه های ماهواره ای بلافاصله الگوپذیری می کنند.

مسئول دفتر آیت الله شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جشن بزرگ انتظار بیان داشت: مهم ترین و با عظمت ترین روز ماه شعبان، تولد امام زمان (عج) است که باید از جنبه های مختلف این میلاد مسعود و با عظمت مورد توجه قرار گیرد.
 
شيرازي یکی از این ابعاد را وجود حضرت مهدی (عج) به عنوان بهانه خلقت و کسی که زمین به دست با کفایتش پر از عدل و داد خواهد شد، دانست و عنوان کرد: همه انسان ها با هر دین و  فرقه و مذهبی به دنبال وجود یک منجی برای رهایی بشر و رسیدن به سر منزل مقصود می باشند.
 
وي ادامه داد: انتظار فرج نیز یکی دیگر از این ابعاد است که در مقابل هر کاستی و مشکلی که در ابعاد مختلف زندگی افراد اتفاق می افتد، این انتظار راه یأس و ناامیدی را مسدود می کند.

مسئول دفتر آیت الله شیرازی با اشاره به ثمرات انتظار بر جامعه و حتی در زندگی روزمره اذعان داشت: باید اين مسئله به شکل های مختلف و با الفاظ  و کلمات مطابق با سطح درک افراد مختلف جامعه بیان گردد.

شيرازي با اشاره به وظایف منتظران در زمان غیبت، گفت: باید اين وظايف در ابعاد و بسته های مختلف از سوی ارگان های دینی و فرهنگی با بهره گیری از ارشادات مراجع عظام و فرمایشات رهبری که مستفاد از احادیث و روایات صحیح است، به عنوان مجاری صحیح ارائه طریق، بیان شود.
 
وي در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: همچون سال های گذشته، امسال نیز جشن انتظار از سوی دفتر مرجع عالی قدر آیت الله العظمی سید محمد باقر شیرازی و با حضور ایشان در خیابان قاآنی کهنه از روز سه شنبه ششم تیرماه جاری به همراه نماز مغرب و عشا در سطح وسیعی برگزار می گردد.

مسئول دفتر آیت الله شیرازي با بیان اینکه جشن انتظار تا 10 تیرماه ادامه خواهد داشت، گفت: این مراسم با حضور اقشار مختلف مردم برگزار خواهد شد.

شيرازي در پایان با اشاره به هفته قوه قضائیه، خطیر بودن منصب قضاوت را با اشاره به مضمون فرمایش امیرالمؤمنین مبنی بر اینکه «قاضی همواره در لبه تیغ قرار دارد و هر آینه در مسیری بین بهشت و جهنم است» گوشزد کرد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار