اعزام 27 نفر از دانشجوی جهادي گيلانی به روستاهاي محروم اشكورات رودسر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۳۳۱۹

اعزام 27 نفر از دانشجوی جهادي گيلانی به روستاهاي محروم اشكورات رودسر

27 نفر از دانشجويان جهادي دانشگاه‌هاي گيلان فردا به روستاهاي محروم اشكورات رودسر اعزام مي‌شوند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، در اولين اعزام از اعزام‌هاي اردوهاي جهادي تابستان 91 گیلان، 27 نفر از دانشجويان جهادي دانشگاه‌هاي استان فردا به روستاهاي محروم اشكورات رودسر اعزام مي‌شوند.

دانشجويان جهادی در عرصه‌هاي بهداشت و درمان، به همراه گروه متخصص بهداشت و درمان، پزشك عمومي، دكتر داروساز، ماما، پرستار، داندانپزشك، بينايي سنج، شنوايي سنج، كارشناس بهداشت در روز پنج شنبه به مداوا و معالجه بيماران در روستاي گيري و پرندان و در روز جمعه در روستاي توكاس می پردازند.

كارگروه تخصصي دام و كشاورزي، آموزش ترويج گياهان دارويي، مشاوره براي رفع آفات و بهبود كشاورزي، غربالگري و سمپاشي از جايگاه دام توسط دامپزشك و در امور فرهنگي آموزش احكام توسط طلبه خواهر، برگزاري كلاس‌هاي هنري و سرگرمي كودكان، برگزاري جشن تكليف در مسجد توكاس، برگزاري يادواره شهداي منطقه اشكورات رودسر و گرامي‌داشت شهداي جهادي، دعوت از مسئولان شهرستاني، دعوت از خانواده‌هاي معظم شهداي آن روستا از جمله مهم‌ترين برنامه‌هاي دانشجويان جهادي است.

لازم به ذكر است، از اين گروه 27 نفره، 12 نفر از دانشجويان علوم پزشكي دانشگاه شهيد بهشتي تهران در اين عرصه حضور دارند كه به مدت دو روز در روستاهاي گيري، پرندان و توكاس به فعاليت خواهند پرداخت.

دانشجويان جهادي بعد از اتمام برنامه‌ها در عرصه‌هاي مذكور نشستي را با مسئولان شهرستان جهت پيگيري امور و رفع مشكلات مردم روستا برگزار خواهند كرد. 
پربازدیدترین آخرین اخبار