دولت برای بازیابی قیمت هاي بورس تلاش کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۳۴۹۸
باهنر در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دولت برای بازیابی قیمت هاي بورس تلاش کند

نايب رئیس مجلس گفت: دولت باید برای بازیابی قیمت‌‌های بورس تلاش کند كه در این راستا می‌تواند با اعمال مدیریت‌های خاص موقتاً کار را به انجام برساند.
محمدرضا باهنر در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به اقدام مجلس در خصوص کاهش قیمت اجناس و دلار گفت: شرایط اقتصادی حاضر موجی است که دوباره به راه افتاده و بخشی از عوامل ايجاد اين موج نیز افزايش نقدینگی است.
 
وی با بیان اینکه دولت باید برای رونق بخشیدن به بازار بورس تلاش کند، افزود: طی هفته گذشته شاهد افت قیمت معنادار بودیم که بر این اساس احتمال جدا شدن سرمایه ها از بورس وجود دارد.

نايب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت باید برای بازیابی قیمت های بورس تلاش کند كه می تواند در این راستا با اعمال مدیریت های خاص موقتاً کار را به انجام برساند.

باهنر با اشاره به وظیفه مجلس در این مسئله گفت: کار اجرایی در اختیار مجلس نیست، بنابراين تلاش می کنیم در جهت تفاهم و برای اعمال سیاست های اجرایی، جلساتی با دولت داشته باشیم.
 
وي خاطرنشان کرد: در این زمینه دائماً نشست های کارشناسی بین نمایندگان مجلس و وزرا برقرار است و روسای قوا نیز با یکدیگر جلسه می گذارند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار