به تحريم ها سلام مي كنيم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۳۶۳۰
معاون اول رئيس جمهور؛

به تحريم ها سلام مي كنيم

محمدرضا رحیمی در همایش روز ملی صنعت و معدن افزود: در فولاد ، سیمان و شیشه از تولیدکنندگان و صادرکنندگان برتر هستیم و حساس ترین شیشه با کاربرد شیشه ساعت تا شیشه هواپیما را تولید می کنیم. 
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»،محمدرضا رحیمی در همایش روز ملی صنعت و معدن افزود: در فولاد ، سیمان و شیشه از تولیدکنندگان و صادرکنندگان برتر هستیم و حساس ترین شیشه با کاربرد شیشه ساعت تا شیشه هواپیما را تولید می کنیم.

وی اضافه کرد: صادرات غیرنفتی پارسال به 53 میلیارد دلار رسید این در حالی است که صادرات غیرنفتی ما در سال 83 ، هفت و نیم میلیارد دلار بود.

معاون اول رئیس جمهور گفت: در رده 20 اقتصاد برتر جهان هستیم و هفدهمین اقتصاد جهان مربوط به ایران است البته صنعت و معدن در این رتبه افتخارآمیز نقش اساسی دارد.

رحیمی ادامه داد: باید تلاش کنیم تا فرهنگ مصرف کالاهای ایرانی جزو اعتقادات ما قرار گیرد و رسانه ها تلاش کنند تا مردم کالای ایرانی را اگرچه از مشابه خود عقب تر باشد ترجیح دهند.

وی گفت: در شرایطی که همه دنیا ما را تحریم کرده اند و در برابر دشمنی که همه امکانات را دارد سنگربندی کرده ایم ، اقتضا‌ این است که مصالح ملی را دریابیم ،همدیگر را دوست داشته باشیم و از تخریب ها و تهمت ها دست برداریم.

رحیمی افزود: بانک ها باید تولیدکنندگان را دریابند و مسئولان هم باید بدانند که نوکر و خادم مردمند زیرا دشمنان همه بسیج شده اند تا ما را از تعالی و پیشرفت بازدارند.

معاون اول رئیس جمهور گفت: زمانی گفتند نفت شما را نمی خریم که باید بر این تحریم سلام کرد البته مشروط بر اینکه با هم باشیم و زمانی دیگر بانک مرکزی و سوخت هواپیماها را تحریم کردند البته پشت همه این قضایا صهیونیست ها و آمریکایی ها و هم پیمانانشان به عنوان عامل صهیونیست ها قرار دارند.

رحیمی افزود: هیچ تحریمی به این شدت در هیچ کجای دنیا اعمال نشده و تحریم موجود ظالمانه ترین اقدام در مقابل انقلاب و نظام اسلامی است البته شدت تحریم ها نشانه قدرت ایران است ، این هم خواهد گذشت و طولانی نخواهد بود.

وی در ادامه گفت: خواسته ما این است که 37 درصد منابع بانک مرکزی در اختیار صنعت و معدن قرار گیرد البته همه اینها دست ما نیست و تا ما می خواهیم به خودمان بیاییم بانک ها ساختمان های شیک تهران را برای شعبات خود می خرند که اینها ناشی از سودهای بالایی است که می گیرند و باید متوقف شود.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه دو هزار واحد قطعه سازی در کشور مشغول کارند گفت: اگر قطعه چینی که مشابه آن در داخل کشور وجود دارد وارد شود خیانت است و ما باید با خرید قطعه ایرانی موجب تقویت کشور شویم.

رحیمی در ادامه به طرح میزان اشاره کرد و افزود: برای تقویت صنعت و حذف دلال ها که در سامانه توزیع اخلال می کنند باید طرح میزان را با همکاری بانک ها و وزارت صنعت، ‌معدن و تجارت اجرا کنیم تا هر ایرانی یک کارت میزان داشته باشد و بتواند کالای ایرانی بخرد.

وی خواستار توجه بیشتر بانک ها به تولیدکنندگان شد و گفت: امروز مشکل اصلی تولیدکنندگان ما نقدینگی است بنابراین باید دست کسانی را که با دلالی و جابه جایی کالا ، در اقتصاد اخلال می کنند کوتاه کنیم.
 
معاون اول رئیس جمهور گفت: تصمیم گرفتیم 24 قلم کالای اساسی مردم را به هر طریق تأمین کنیم و بانک مرکزی هم ارز کافی به این منظور در نظر گرفته است.

محمدرضا رحیمی افزود: دولت کالاهای اساسی مورد نیاز مردم را تأمین می کند و هم اکنون نیز به اندازه کافی در حال تأمین است.

وی اضافه کرد: مردم نگران گوشت، مرغ ، قند ، چای و شکر نباشند زیرا به اندازه کافی تأمین کرده ایم و در حال تأمین آن هستیم.

رحیمی با اشاره به اینکه امروز با مشکلی مواجهیم که به زودی بر آن فائق خواهیم آمد گفت: بنا داریم مسئولان و نمایندگان مجلس را به دقت از مشکلات آگاه کنیم تا بر آنها غلبه کنیم و پیروزی نهایی ما غلبه بر تحریم های ناجوانمردانه غرب است.

مراسم روز ملی صنعت و معدن با حضور وزیر صنعت ، معدن و تجارت ، جمعی از نمایندگان مجلس و تشکل ها و فعالان صنعتی و معدنی در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار